Vai, jūsuprāt, uzturs ietekmē veselību?

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Tāds ir jautājums. :D Personīgi, man ir slikta dūša, pūšas vēders, tad kad ēdu neveselīgus ēdienus. Arī biežāk slimoju. To ievēroju, ka pēc 4 gadu veselīga uztura diētas atkal sāku palaisties.
Savukārt pazīstu cilvēkus, kuri visu mūžu neveselīgus produktus ēd, bet viņu veselība manai klāt nestāv, cik tā ir laba.
Kāda ir jūsu pieredze? Vai labs uzturs dara mūs stiprākus?
08.08.2017 12:49 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Slimības neesamība nenozīmē veselību.
ko tad nozime veseliba tavuprat?Ok arsti visi mulki, analizes slikti ka labas, ari ka spiediens normals ir slikti. Kas ir labi?
08.08.2017 16:47 |

Reitings 23705
palasot dazas murgus..
gribejas so ielikt...https://lv.wikipedia.org/wiki/Vesel%C4%ABba
Veselība ir pilnīga fiziska, garīga un sociāla labklājība, kā dzīves kvalitātes, personīgās un ģimenes labklājības pamats, kā arī slimības neesamība, kad cilvēks jūtas ne tikai fiziski stiprs un vesels, bet arī ir garīgi tīrs. 1984. gadā Pasaules Veselības organizācijas izveidotās veselības definīcija ir šāda: "veselība ir pakāpe, līdz kurai indivīds vai grupa spēj realizēt centienus un apmierināt vajadzības, gan pieņemot veselībai labvēlīgus lēmumus, gan mainot vides ietekmi". Veselība ir viena no cilvēka pamattiesībām. Vesels organisms ir sabalansēts organisms pilnīgi visās sfērās.

labklājības pamats, kā arī slimības neesamība, k
08.08.2017 17:01 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Slimības neesamība nenozīmē veselību.

mani arī šis izteikums samulsināja . Kas tad ir veselība ? Veselībai pretstats ir slimība , loģiski taču , ne ?
Ēdiens ietekmē ne tikai visu veselību, bet matu kvalitāti, ādas kvalitāti(struktūru vairāk),

par šo var diskutēt . Ēdiens to ietekmē tikai daļēji , ir ļoti daudz cilvēku , kuriem ir slikti mati un āda , bet ēd it kā veselīgi , tajā pašā laikā ir arī tādi , kuri ēd ko pagadās , lieto arī ne eko bio kosmētiskos līdzekļus un mati un āda spīd un laistās . Tas tikai pierāda , ka ēdiens to tik ļoti neietekmē , cik ļoti daudzām to gribētos . Ja vien visa atslēga būtu šajās lietās , tad gandrīz visas nelietotu BB , CC un citus tonējošos krēmus , kuri nosedz ādas nepilnības , tikai nezin kāpēc šeit cosmo , kur tik daudz ir ofigennās paraugsievietes itin visās jomās un kaudzi naudas , tik un tā lieto tos krēmus , taujā pēc brīnumreceptēm matu spīdumam un citiem līdzekļiem .
08.08.2017 17:06 |

Reitings 23705
mani arī šis izteikums samulsināja . Kas tad ir veselība ? Veselībai pretstats ir slimība , loģiski taču , ne ?
cosmo beibem dazam nee....jo arsti mulki un etc.:-D:-D:-D:-D
08.08.2017 17:07 |

Reitings 23705
BB , CC un citus tonējošos krēmus , kuri nosedz ādas nepilnības , tikai nezin kāpēc šeit cosmo , kur tik daudz ir ofigennās paraugsievietes itin visās jomās un kaudzi naudas , tik un tā lieto tos krēmus , taujā pēc brīnumreceptēm matu spīdumam un citiem līdzekļiem .
:-D:-D:-D nu visas ne..;-)
08.08.2017 17:08 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Manuprāt, pat diezgan izteikti ietekmē. Vitamīnu un uzturvielu balanss ir viens no pamatprincipiem veselīga organisma uzturēšanai. Piemetināšu, ka veselības stāvokli ir diezgan sarežģīti novērtēt tā garāmejot, līdz ar to, nedomāju, ka ir dikti vērts sevi salīdzināt ar kaimiņu (tas tikai izteiciens) un spriest par to, kuram veselība ir labāka.
08.08.2017 17:20 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Šāds jautājums man radās, tpc ka salīdzinu sevi ar savu draugu - es ēdu ik pēc 4 h, nemiksēju kopā ēdienus, neēdu visus konditorejas izstrādājumus, fast foodus, ēdu daudz dārzeņus, bet viņš tieši pretēji un kas ir?? Viņš nav slimojis padsmit gadus, atvainojos, dirš pēc pulksteņa 2x dienā, nekādu sūdzību par veselību nav. Man viss pretēji un pilnīgā haosā...
08.08.2017 20:32 |

Reitings 795
Reģ: 10.12.2014
Un kā vēl ietekmē, bet ne visiem vienādi. Ieēdu zaļos dārzeņus, pilngraudu produktus, ogas, augļus vai kko tādu man tā sapampst seja, ka izskatās, ka esmu pieņēmies svarā pa 20kg + vēders uzpūšas pa centimetriem 12. Ēdu taukainais gaļas, zivis, sierus cik uziet, nekas tāds nenotiek. Pusfabrikāti neinteresē, tā ka nevaru komentēt kāda reakcija būtu no tiem. Bet no tādām lietām kā saldējums, baltmaize, saldumi pampums un pūšanās ir DAUDZ mazāks kā no it kā veselīgajiem produktiem.
08.08.2017 20:38 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Loģiski, ka uzturs ietekmē veselību. Par konkrēto autores problēmu, ne jau tikai pārtika tad tur ir pie vainas.
08.08.2017 21:14 |

Reitings 23705
Ja kas caur kometiku u caur adu organisma nnak kaudzem kimijas. Ta ka tas ves eligas edajs kas lieto tonalos....:-D tikai tads piemers.
08.08.2017 21:20 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Vai, jūsuprāt, uzturs ietekmē veselību?

Pamēģini 3 mēnešus brokastīs, pusdienās un vakariņās ēst tikai Makdonalda paiku un tad uzraksti diskusijā kādi ir Tavi rezultāti .... ja būsi vēl dzīva.
08.08.2017 23:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits