es arī ievākšos šomēnes kopmītnēs, tā kā braukšu ar vilcienu, neko daudz negribu ņemt, lai nav smagi stiept, esmu uzmetusi aptuvenu sarakstu:
tualetes papīrs, dušas dvielis, virtuves dvielis, zobu birste, zobu pasta, zobu diegs, sejas kopšanas lietiņas(putas, losjons, krēms), vates diski, vates kociņi, vēl mazā pudelītē pārliešu intīmo gēlu, dušas želeja, švamme, šampūns, dušas čības(ar tām pašām arī plānoju staigāt pa kojām), pidžamas bikses, krekls, biksītes vairākas, pietiks ar 2 krūšturiem, pāris zeķu pāri, vienas džinsas būs jau kājās, otras somā, kādu svinīgāku augšiņu pirmajam septembrim, ikdienai kādus 2 tkreklus, blūzi, jaciņu ar kapuci, kurtku rokās vedīšu, ķemme, kedas jau būs kājās, somā ņemšu svinīgākas kurpes vai arī parastas laiviņas, kuras varēs pie visa pieskaņot, krūze, bļodiņa, nazītis, karote, dakšiņa, portatīvais dators, roku krēms, sprejs pēdām un apaviem, negribu smirdināt istabu, ja nu gadīsies, paņemšu arī skuvekli(nopirku veenus ar želejas spilventiņiem, lai nav jāčammājas ar putām, bet nezinu kā tur sanāks ar dušām, vao neviens nesteidzinās) :-D
tas pagaidām, kas nāk prātā
varat kaut ko pievienot vai atvienot:-) varbūt šo to svarīgu esmu aizmirsusi