Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cista galvā

Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Pirms kāda laika es pakauša rajonā sataustīju vairākus tādus kā bumbuļus, izciļņus, diskomfortu tie nerada, bet tomēr nedaudz nepatīkamas sajūtas reizēm izraisa.
Pie reizes, vizītē pie dermatologa, pajautāju, kas tas ir, viņa atbildēja, ka cista, neko vairāk arī nepaskaidroja.
Tomēr nolēmu noskaidrot, kas tas ir un pieteicu vizīti pie ķirurga, kā to ieteica ģimenes ārsts.
Tagad sēžu un domāju, vai vajag iet, vai vizīti tomēr atcelt. Varbūt tas tiešām nav nekas briesmīgs un es tikai veltīgi uztraucos.
* * *
Varbūt kādai no Jums ir bijusi pieredze ar cistu galvā vai arī ir zināms, tā ietekmē veselību, vai nē. Cista ir tikai variants. Varbūt grubuļains galvaskauss man bijis vienmēr, nezinu.
* * *
Man ir problēmas ar galvas ādu, tāpēc reizēm galva stipri sūrst, izraisot sāpes tieši šajos rajonos, bet atsevišķas, spiedīgas sāpes nejūtu.
04.08.2017 14:48 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Nomierinies, tikpat labi tā var būt dzimumzīme. pilnīgi nekaitīga. Uz āru. Tādas rodas hormonālo pārmaiņu rezultātā. Var pārbaudīt http://www.lazerplastikasklinika.lv/ ļoti ātri, pa 35 eur. Droši vien ka citur arī. Ja tā cista, gan jau arī tur var pārbaudīt. Bieži vien bailes par to lielākas, kā pats process un rezultāts. Es nevarēju saņemties (7!!!!) gadus. jo īsti netraucēja un bija mazliet bail. a izrādījās vnk nekaitīga dzimumzīme.
04.08.2017 15:21 |

Reitings 57
Reģ: 11.11.2016
Cista galvā??? Un to tev teica dermatoloģe? Interesanti, kā tas domāts? Galvas ādā varbūt tomēr, nevis "galvā"? Varbūt tomēr nevajag izdomāt problēmu tur, kur tās nav.
Gan jau limfmezgli, bet nu atvaino... :-D
04.08.2017 15:24 |

Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Mnemo, varbūt vienkārši nepareizi noformulēju. Vienkārši no sākuma gribēju pārbaudīt, kas tas īsti ir, bet tagad šķiet, ka tam nav nozīmes, jo īsti man netraucē.
04.08.2017 16:22 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Taa dramatiski izklausaas-galvaa!!!Man bija taadi mazi sacieteejumi(cik atceros 2) galvaskausa mugurpusee ,apaksaa!Tas bija veel Latvijaa dziivojot-sen.Neteiktu ,ka saapeeja,bet vareeju sataustiit un bija taada nepatiikama sajuuta!Dakteris darbaa teica,ka taas ir angiomas un nevajagot uztraukties-uzsuuksies!Taa arii nelikos ne zinis ,un peec kaada laika vairs nevareeju sataustiit!
Paskaties google!Izmetiis visu,ko vien gribi un negribi zinaat(man raibs gar aciim ,palasot) par saada veida "cistinaam"(tur ir loti daudzi veidi utt)
04.08.2017 16:46 |

Reitings 294
Reģ: 25.09.2016
Kura vieta ir tie izciļņi ? Iemet te bildi ,varbūt varēšu palīdzēt
04.08.2017 17:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits