Labi, visiem pm vēstulītes nesanāks, tāpēc iesim publiski:-)
Lieta ir tāda sarežģīta un interesanta. Nesen iesaistījos vienā Network mārketinga kompānijā, tāpat arī par MLM( Multi level marketing) Atslēgas vārdi pēc kā es un arī jūs varat pameklēt par to informāciju. Un tās ir tik ļoti daudz... gan labas, gan sliktas. Nu tā, ka es nevaru īsti saprast un orientēties tajā, kam uzticos.
Biznesa plāns un visa stratēģija un doma ir diezgan vienkārša. Cilvēkiem neprasa veikt ieguldījumu, iesastīties var veicot pirkumu, kas paliek pašam. Tāda kā vienreizēja lieta mūžā un tu esi ieguvis iespēju pelnīt no tā attiecīgi strādājot un attīstoties.
Viss sākās ar bijušā kolēģa zvanu un tikšanās piedāvājumu, tam sekoja visa pārējā informācija prezentācijās. Vairāk es šķiet pavilkos uz cilvēcisko faktoru, tie cilvēki bija jau nedaudz pazīstami un kāda uzticība viņiem bija. Bet pirms jau biju iekšā, nezināju pilnībā uz ko es eju. Aizkulises visam tam es redzēju tikai apmācībās. Viss bizness ir orientēts uz to, lai visu laiku piesaistītu jaunus cilvēkus.
Situācija kādā es esmu ir sekojoša. Ir divi kredīti bankās ar kopējo summu uz 2t un ceļojumu kartiņa, kas vēl ir ceļā. Tā ir man personīgi piesaistīta, tādēļ nav iespējams to ne atgriezt, ne pārdot tālāk.
Par kredītu maksājumiem es tik ļoti neuztraucos, jo vēl ir darbs ar ko visu varēšu pavilkt.
Būtībā tā nopietni par visu šo situāciju... Esmu ļoti apjukusi par to vai tā bija vai nebija kļūda.