Vīriešu suga izmirusi?

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Šodien pamodos un sapratu, ka man tas viss ir tik tāl apnicis.
Iepazīšanās saitos nav vispār nevienas sakarīgas sarakstes un vēl mazāk aicinājumi satikties.
Vai man jāgaida un jāzaudē savi labākie gadi?
Studēju un strādāju jomā, kur procentuāli vīrieši ir ļooooti maz, nerunājot jau par vecuma starpību. Jau precēti, ar bērniem. Izklaidēties pēdējā laikā neeju, bet arī kad to darīju, nekas nopietns nespīdēja.
Man ir bijušas 2 attiecības ar internetā iepazītiem puišiem. Vienas ar dzīvē iepazītu puisi 3,5 gadu garumā. Bet tagad jau ilgāku laiku esmu viena. Pat negribu atklāt cik ilgi. Bet tas kļūst par apgrūtinājumu. Aizdomājos par dzīves nozīmi.. Labi, ka ar darba kolēģiem varu runāt par visu un netikt kritizēta, bet puiši, tas ir kaut kāds unikums. Pēdējais, ar ko satikos man stāstīja par to, ka nemeklē caurumu un kalponi, bet nav arī vairs tajā vecumā, kad aiz rociņām staigā. Gribēja runāt par seksualitāti un kas patīk/nepatīk seksā jau pēc 1x tikšanās.
Vai tiešām nav palikuši sakarīgi vīrieši?
Vai jābrauc prom no Latvijas un jāprec kāds ārzemnieks? Es pat īstenība ne precēties gribu, bet lai ir kāds ne babņiks, ne trollis, ne 40-gadnieks, kas meklē stipri jaunāku.
01.08.2017 16:18 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
tāds tādu pievelk
Tie, kuri pirmajā randiņā grib apspriest seksu un izsaka seksuāla rakstura "jociņus", parasti ir nogribējušies un visai sekli..
Normāli vīrieši ir, tikai pārsvarā aizņemti vai vientuļo sieviešu neievēroti
sakarīgus vīriešus nepiesaista sievietes, kas tik ļoti par to iecepušās un pārdzīvo par to, ka nevar atrast attiecības...
Ja izmisīgi meklē kādu, tad tas jau acīs redzams - un tas atbaida. Ne jau vizuāli, bet enerģētiskā līmenī.
Jāstrādā sākumā ar sevi un saviem tarakāniem (jātiek no tiem vaļā), un tad arī atradīsies tas īstais.
Kā saka, kad aizmirsīsi par viņiem, tā viens blākš pie tavām durvīm nokritīs, gandrīz burtiski.
Neviens tev nav parādā attiecības.

Viss šis ir verī, verī trū. Aizmirsti, ka Tev kāds dos kaut ko tikai tāpēc, ka Tev šķiet, ka Tev pienākas. Kad paskatīsies sevī dziļāk, atradīsi, ka savu bezattiecību periodu esi godam nopelnījusi, bet, ja to vēlies mainīt, tad sāc ar sevi, ne noliec vīriešus. Visapkārt ir čupa ar lieliskiem vīriešiem, un viens no tiem noteikti ir Tavējā otrā pusīte, tikai šobrīd esi par aklu, lai tos saredzētu. ;) Karoč, izmazgā acis no visām drazām, ko esi savākusi traumējošā pagātnes pieredzē, tad arī skaidrāk manīsi, kāds skaistums patiesībā notiek tagadnē. :)
01.08.2017 18:32 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Varbūt šī tēma mani uztrauc, jo pēdējās reizes, kad bijis sekss, bija vienas nakts sakari un kad lietots alkohols. Lietoju avārijas kontracepcijas tabletes pirmo reizi mūžā. Nu es atbildēju, kas man patīk un nepatīk, bet teicu, ka nepazīstu viņu pietiekami labi, lai par to ar viņu pārrunātu. Sanāk arī, ka strādājām vienā organizācijā un baidījos, ka viņš kaut ko varētu trešajai personai izstāstīt.
Pārgulēt ar svešinieku ir normāli, bet vienkārši runāt par to ir pārāk intīmi? :D
Iemet savu foto diskusijā un es pateikšu cik ilgi Tu vēl būsi viena.
:-D:-D
01.08.2017 18:41 |

Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Pārgulēt ar svešinieku ir normāli, bet vienkārši runāt par to ir pārāk intīmi?

Par to nerunā, to vnk dara :-D:-D
01.08.2017 19:02 |

Reitings 1828
Reģ: 05.03.2017
Man radās jautājums par to kāpēc būšana bez bikšainā tiek uztverta kā labāko gadu zaudēšana?
01.08.2017 19:06 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Ne jau. Tādas reizes bija vairāk kā viena.

Nu tāds ir tavs dzīvesveids, viss. Un nekādā celibātā nedzīvo, nestāsti pasakas sev. :-) Un atradīsi, kādu, kura dara tāpat kā tu, tālāk, kopīgi svingerklubu veidosiet? :D Tas tā iesmejot, bet nu, tu pati esi apmierināta ar to, kā ir, citādāk tādus murgus nedarītu.
01.08.2017 19:07 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man nebija nevienu nopietnu attiecību līdz pat 25 gadu vecumam. Tikai randiņi, randiņi, padraudzēšanās līdz 2-3 mēnešiem. No visiem aizgāju pati, jo vienā šis nepatika un otrā tas nepatika. Bet īstenībā jau vaina bija manī, jo man bija bail atvērties un ielaist sev tuvu klāt, lai nenodara pāri. It kā nebija traumu, kas saistītas ar attiecībām, bet kaut kādu iemeslu dēļ bija bail zemapziņas līmenī. Bet, goda vārds, satiekot nu jau topošo vīru, jau pirmajā randiņā bija sajūta - ka jā, viss, viņš ir tas, ko meklēju, mēs apprecēsimies. :-D Lai gan neiemīlējos jau uzreiz, bet pakāpeniski, bet nevienu brīdi nebija tā sajūta, kas iepriekš, ka nē, man nevajag, kaut kas nav tā, negribu, u.c. Tāpēc nu... īstais ir, Tu viņu atradīsi, kad pati tam būsi gatava. Šobrīd acīmredzot neesi - nu tad izbaudi to laiku viena, atrodi jaunus draugus, iesaisties kādā biedrībā, par kādu tēmu, kas interesē, utt. Nesēdi viena. Tā ir tā problēma, ka visu dari viena - ne jau tas, ka šobrīd nav attiecību.
01.08.2017 19:13 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Arī vienai jāmāk. Citādi, kas tad būs, visur vilksies no aizmugures puisim, ātri būs līdz kaklam tāda, kas tikai pielupusi, pašai nekā nav.
01.08.2017 19:15 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es nedomāju to tā, bet, ka - bez draugiem? Nu es ticu, ka tā var ātri vien sajusties slikti, ja nevar satikties ar draugiem, aiziet uz koncertu ar kādu, uzrīkot spēļu vakaru, u.c., bet visu laiku viena. Šad tad jau nav ne vainas. Bet ilgtermiņā un katru dienu?
01.08.2017 19:19 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Nu neiciklējies tik ļoti pa to, ka esi viena, jo tici man agri vai vēlu atradīsi savu īsto!
Ir jāmāk arī pašai dzīvot. Pilnveido sevi, attīstities,mācies, ej normālā sabiedrībā nevis uz klubiem un vienas nakts sakariem un tad jau atradisi.
Nezinu kapēc sievietes, kuras palikušas vienas tik ļoti iespringts un sūdzas, ka pazaudēs savus dzīves gadus , ja nav otra pusīte nu tā nav. Ir jāmāk dzīvot sev pašai un dzīve jāveido , tā , kā tu gribi. Ja tev nav vīriets un sekss nu tas nav pasaules gals. Beidz tik ļoti ieciklēties uz to.
Un darbs nav tā vieta , lai veidotu attiecības es piemēram nevaretu pārkāpt pāri savam principam un veidot darbā ar kādu kolēģi attiecības.
Pienāks laiks un atradīsi savu sapņu princi, bet tagad kamēr nav dzīvo pēc sirds patikas izbaudi dzīvi!:-)
01.08.2017 20:08 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu nu, Cosmo... Cilvēks padalās ar sāpi - "tu esi vieglas uzvedības, nogribējušāmies acīm un auru, pievelc idiņus kā magnēts, un vispār pati pie visa vainīga".
.
Ko darīt - nemācēšu ieteikt, bet to, ka attiecības nav panaceja laimīgas dzīves iegūšanai, to gan gribētos piebilst. Ja tev pašai ar sevi galīgi nav OK, visdrīzāk ilgtermiņā attiecībās agri vai vēlu nonāksi taja pašā punktā, kad tev nav OK, bet divatā. Apvieno otras puses meklējumus ar atbrīvošanos no 'nav OK" mentalitātes.
01.08.2017 20:21 |

Reitings 417
Reģ: 30.03.2017
Autore bāž visus vienā maisā.
Nē, nav izmirusi.
Jāprot tikai meklēt.
01.08.2017 21:02 |

Reitings 174
Reģ: 05.06.2017
Man radās jautājums par to kāpēc būšana bez bikšainā tiek uztverta kā labāko gadu zaudēšana?

+++
Kad es ļoti ilgu laiku biju viena, iemācījos būt laimīga pati savā kompānijā. Beigu beigās jau laiku iemācījos pavadīt tā, ka man ne mirkli negribējās sev blakus citus cilvēkus, tieši pretēji - izvēlējos visu darīt viena. Viena gāju uz kino, viena devos pastaigās, viena ceļoju apkārt pa Eiropu, līdz beigu beigās valstī, kurā to vismazāk gaidīju, atradu savu ideālo otro pusītii, BET - tas notika tikai tad, kad es iemācījos būt laimīga arī viena, kad iemīlēju sevi, savu dzīvi. Tici man, apkārtējie cilvēki to patiešām jūt! Un, ja tik ļoti būsi ieciklējusies uz to, ka Tev vajag vīrieti, nemīlēsi sevi un uztversi vīrieša neesamību kā savu labāko gadu izniekošanu, nebrīnies, ka apkārt būs vieni vienīgi dīvaiņi. Laimīgs, ar sevi apmierināts cilvēks arī pievelk tādus pašus cilvēkus. :)
01.08.2017 23:12 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016

Varbūt tāpēc, ka ar īsto bikšaini tie labākie gadi tiešām arī būtu visvislabākie? :D Tas jau nenozīmē, ka tāpēc ir jāķer katrs, kurš pienāk rokas stiepiena attālumā, vai jāraud spilvenā katru vakaru. Varbūt tiešām īstais bikšainis vnk gaida, kad tiks izdresēti tarakāni un tā kā to dresūras ilgums var būt neprognozējams, tad reizēm arī labākie gadi var paiet šajā nodarbē. :D
01.08.2017 23:26 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Nesen biju kāzās, kurās pāris satikās pateicoties interneta iepazīšanās portālam ;)
Bet ir arī dzirēti amizanti stāstiņi no draudzenēm, par iepazīšanos internetā.
Ir, ir forši vīrieši, ganjau arī trāpīsies kāds ceļā, neskumsti!
02.08.2017 06:50 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
partneris nav kaut kāda balva, ko tu iegūsti, sasniedzot noteiktu vecumu vai foršuma līmeni

WTF? Tiešī tā arī ir - lai tiktu pie partnera, ir vajadzīgs sasniegt noteiktu vecumu un foršuma līmeni. Tie, kas mēģina pirms šīs sasniegšanas, principā velti laužas aizslēgtās durvīs.
02.08.2017 09:01 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Ak jel, lasu un smīnu izraisa komentāri, esi laimīga, pievilksi sev apkārt laimīgu otru pusi un bla-bla-bla dāmas, izkastās ir pārskatījušās Uģi Kuģi vai sevis iedvesmojušos ezotēriskos rakstus, sajūsmināties un priecāties par seksuāli norūpējušos onkuliņu slapjo sapnīšu runām var tikai tāda sieviete, kura realitātē ir tādā pat līmenī. (e)
02.08.2017 09:29 |

Reitings 3267
v35
WTF? Tiešī tā arī ir - lai tiktu pie partnera, ir vajadzīgs sasniegt noteiktu vecumu un foršuma līmeni. Tie, kas mēģina pirms šīs sasniegšanas, principā velti laužas aizslēgtās durvīs.

Ja uzskata tāpat kā Tu, ka foršums ir izmērāms naudā un graudā, tad jā.
Bet lielākā daļa tā nedomā un ir pietiekoši daudz tādu cilvēku, kas nevar atkauties no pretējā dzimuma uzmanības jau no 9 klases un nav viņiem problēmu ar attiecību veidošanu.
labdabība
dāmas, izkastās ir pārskatījušās Uģi Kuģi vai sevis iedvesmojušos ezotēriskos rakstus, sajūsmināties un priecāties par seksuāli norūpējušos onkuliņu slapjo sapnīšu runām var tikai tāda sieviete, kura realitātē ir tādā pat līmenī.

Nesapratu, no kurienes Tu izrāvi par tiem onkulīšiem? :D:D:D
02.08.2017 10:21 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Caloo no rakstītā, pirmajā tikšanās reizē par seksu var runāt norūpējies *onkuliņš (lietots kā sugas vārds).
02.08.2017 10:30 |

Reitings 3267
Ok, pieleca. :D
02.08.2017 10:48 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
ir pietiekoši daudz tādu cilvēku, kas nevar atkauties no pretējā dzimuma uzmanības jau no 9 klases

Manā skatījumā pretējā dzimuma seksuālas uzmanības pievēršana minētajā vecumā robežojas ar perversitāti. Protams, ja citu kvalitāšu nav un arī visticamāk nebūs, tad gan...
02.08.2017 13:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!