tāds tādu pievelk
Tie, kuri pirmajā randiņā grib apspriest seksu un izsaka seksuāla rakstura "jociņus", parasti ir nogribējušies un visai sekli..
Normāli vīrieši ir, tikai pārsvarā aizņemti vai vientuļo sieviešu neievēroti
sakarīgus vīriešus nepiesaista sievietes, kas tik ļoti par to iecepušās un pārdzīvo par to, ka nevar atrast attiecības...
Ja izmisīgi meklē kādu, tad tas jau acīs redzams - un tas atbaida. Ne jau vizuāli, bet enerģētiskā līmenī.
Jāstrādā sākumā ar sevi un saviem tarakāniem (jātiek no tiem vaļā), un tad arī atradīsies tas īstais.
Kā saka, kad aizmirsīsi par viņiem, tā viens blākš pie tavām durvīm nokritīs, gandrīz burtiski.
Neviens tev nav parādā attiecības.
Varbūt šī tēma mani uztrauc, jo pēdējās reizes, kad bijis sekss, bija vienas nakts sakari un kad lietots alkohols. Lietoju avārijas kontracepcijas tabletes pirmo reizi mūžā. Nu es atbildēju, kas man patīk un nepatīk, bet teicu, ka nepazīstu viņu pietiekami labi, lai par to ar viņu pārrunātu. Sanāk arī, ka strādājām vienā organizācijā un baidījos, ka viņš kaut ko varētu trešajai personai izstāstīt.Pārgulēt ar svešinieku ir normāli, bet vienkārši runāt par to ir pārāk intīmi? :D
Iemet savu foto diskusijā un es pateikšu cik ilgi Tu vēl būsi viena.:-D:-D
Pārgulēt ar svešinieku ir normāli, bet vienkārši runāt par to ir pārāk intīmi?
Ne jau. Tādas reizes bija vairāk kā viena.
Man radās jautājums par to kāpēc būšana bez bikšainā tiek uztverta kā labāko gadu zaudēšana?
Man radās jautājums par to kāpēc būšana bez bikšainā tiek uztverta kā labāko gadu zaudēšana?
partneris nav kaut kāda balva, ko tu iegūsti, sasniedzot noteiktu vecumu vai foršuma līmeni
WTF? Tiešī tā arī ir - lai tiktu pie partnera, ir vajadzīgs sasniegt noteiktu vecumu un foršuma līmeni. Tie, kas mēģina pirms šīs sasniegšanas, principā velti laužas aizslēgtās durvīs.
dāmas, izkastās ir pārskatījušās Uģi Kuģi vai sevis iedvesmojušos ezotēriskos rakstus, sajūsmināties un priecāties par seksuāli norūpējušos onkuliņu slapjo sapnīšu runām var tikai tāda sieviete, kura realitātē ir tādā pat līmenī.
ir pietiekoši daudz tādu cilvēku, kas nevar atkauties no pretējā dzimuma uzmanības jau no 9 klases