Rudens aiz kalniem nav, bet vasara gan tikko sākusies. Pagājušā vīkendā beidzot izvilku visus vasaras apavus no ierakumiem, savukārt, siltos noliku uzgaidīšanas režīmā. Šķiet, ka man ir visa veida apavi, sākot no kedām un beidzot ar pusgariem zābakiem. Ā nē, botiljoni nav, bet kas zin.. Tagad vispār ir tāda izvēles brīvība - velc visu, kas patīk.
Bet vispār man ir viss arsenāls-kedas, botas, oxfordenes, potīšzābaki, zābaki līdz celim, zābaki pāri celim, timberlandi un drošvien vēl kaut kas, kas piemirsies. Velku atkarībā, kur eju, ko velku, kāds dienas plāns.
Man patīk zempapēžu apavi, krosenes, kedas un laikapstākļi Latvijā gandrīz vienmēr ļauj tajās staigāt, retos gadījumos, ja ir vēsāks, tad izvēlos Timberland zābakus, bet parasti pat ziemā staigāju ar sportiskā stila ikdienas apaviem.
Nu.. rudens tāds staipīgs jēdziens... Rudens sākumā, ja ir silts un saulains, vai kā tagad augusta beigās - tie paši mokasīni, kedas, NB.. vēsākam laikam slēgtas papēžkurpes darbam, kad būs vēss un lietains, tad tādi puszābaki, kā LACE bildē