Sveikas! Radās nepieciešamība nomainīt Iphont 6 stikliņu, jo tagad man to rotā alfalta greznie zirneklīši pa pusi ekrāna. Jautājums, kur mainījāt saviem telefoniem displejus, cik ātri sataisīja un cik izmaksāja? Gaidīšu gan labas atsauksmes, gan darbnīcas, no kurām izvairīties. Paldies!
autumn Iphone stikla maiņa maksā dārgi. Ap 300eur Katriny Pa liela ir tā, ka Iphone telefonus nelabo, tos maina, šaubos, ka kādā servisā tev mainīs bateriju. Es sadarbojos caur darbu ar autorizētu servisa centru un zinu, ka viņi Iphonus nelabo, maina.
Paziņa ir mainījusi iPhone bateriju. Vienīgi nezinu kur, nezinu pa cik. Kur tik astronomiska cena stikla maiņai?!:-D es kādreiz mainīju piektajam, savi gandrīz 100€ bija, bet nu nejau 300
Paziņa ir mainījusi iPhone bateriju. Vienīgi nezinu kur, nezinu pa cik. Kur tik astronomiska cena stikla maiņai?! es kādreiz mainīju piektajam, savi gandrīz 100€ bija, bet nu nejau 300
Kā jau minēju, tas ir autorizētais serviss un jā, ikdienā esmu redzējusi, ka cilvēki maina un tie ir ~300eur Centra bodītēs un tādās vietās noteikti būs lētāk :-)
nu nezinu, es savu 6s noslīcināju un samainīju pret jaunu pa 170eur :D :D stikla maiņa arī tur nebija dārga, drošī vien bateriju aŗī maina. http://tfix.lv/
Wouu, es arī šokā par 300 eiro. Varbūt tas bija, kad Iphone nebija katram otrajam ? :D Jo internetā skatījos, tad +/- tās cenas grozās ap 100 eiro. Paldies meitenēm, kas atsaucās!!!