Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņas brokastīs

 
Reitings 417
Reģ: 30.03.2017
Ko jūs dariet ar iepriekšējā vakara vakariņām?
Esmu dzirdējusi, ka ir cilvēki kuri pamostās, izmet podā zupu no vakariņām un pasaka ka veca.
Es ja sataisu vakariņas, neapēdu visu ēdu brokastīs un ja pietiek vēl pusdienās. Zupas es taisu aptuveni 3 dienām lai pietiek. Kā dariet jūs?
29.07.2017 15:19 |
 
Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Neko nemetu ārā,ja palicis no vakariņām vai pusdienām. Apēdu nākošajā ēdienreizē un viss! Nekādu problēmu ar to.
29.07.2017 15:21 |
 
Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Man nepatīk tērēt daudz laika gatavošanā, tāpēc gatavoju vairākām reizēm un ietaupīto laiku pavadu hobijos.
29.07.2017 15:24 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Zupas skaitās garšīgākas 2 . un pat 3.dienā , tad visas sastāvdaļas ievelkas un zupa paliek ļoti garda . Tie , kas met ārā zupu otrajā dienā neko nesaprot no garšas kārpiņām .
.
Bieži paliek kaut kas pāri , apēdam nākamajā vai aiznākamajā dienā :)
29.07.2017 15:30 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Es nemaz neprotu sataisīt vienai ēdienreizei, vienmēr sanāk par daudz :-D Vakariņas gatavoju tā, lai divatā varam paēst gan vakarā, gan ņemt līdzi pusdienās, brokastīs vakariņu ēdiens ir pārāk smags, ēdam ko citu.
Esmu dzirdējusi par cilvēkiem, kuri pāri palikušo met ārā, man viņi šķiet nesaprātīgi un izlepuši;-) Neēst reāli bojātu ēdienu ir viens, bet mest ārā labu pārtiku aizspriedumu dēļ ir resursu izniekošana.
29.07.2017 15:30 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Atkarīgs no tā ,ko vakariņās pagatavoju. Ja zupu,sautejumu,sacepumu tad to ēdu arī nākamajā dienā pusdienās, ja pagatavoju kādus salātus,pildītas pankūkas,tad to ēdīšu arī nākamajā dienā brokastīs.:-). Parasti max uz 3dienām gatavoju. :-)
29.07.2017 15:31 |
 
Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Zupas skaitās garšīgākas 2 . un pat 3.dienā , tad visas sastāvdaļas ievelkas un zupa paliek ļoti garda.
Neteiktu, ka ar visām zupām tā ir, bet pamatā piekrītu.
29.07.2017 15:37 |
 
Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Nemetu ārā, citreiz apēdu brokastīs, citreiz pusdienās.
29.07.2017 15:38 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Edienu nemetu ārā. Mēdzu paņemt līdzi trauciņā uz darbu vai apēst nākamajā vakarā mājās. Brokastīs gan neprasās vakariņu ēdiens.. :)
29.07.2017 16:07 |
 
Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Daru līdzīgi kā cormeum. Ēdienu ārā nemetu, visbiežāk paņemu līdzi uz darbu un apēdu pusdienās. Zupas gan reti ņemu, šķiet neērta aiznešana. Bet, ja gatavoju, tad gatavoju max 3 ēdienreizēm.
29.07.2017 16:09 |
 
Reitings 2104
Reģ: 22.03.2015
Kopš abi ģimenē lietojam vegānu uzturu, gatavoju svaigu ēdienu katru dienu. Cenšos gatavot vienai dienai. Ja nu tomēr kas paliek pāri, vai to ēst nākamajā dienā izlemju pēc ēdiena sastāva. Piemēram, augļu salātus nekad neēstu nākamajā dienā, tāpat arī ne atsulojušos dārzeņu salātus.
Trīs dienas vecu zupu neēstu nekad, man tas liekas ļoti pretīgi. Vispār neēstu nekādu trīs dienas vecu ēdienu.
29.07.2017 16:15 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nemetu ārā, zupu vispār tikai vienai reizei nemāku pagatavot, nekas vecs tur uzreiz nepaliek.
29.07.2017 16:33 |
 
Reitings 468
Reģ: 16.04.2017
Man vispār patīk gatavot vairākām dienām vienreiz trijās, četrās dienās sataisīt, zupu, salātus un kādu pamatēdienu un tad to arī uzsildīt un ēst.
Nekad nemetu laukā pirms reāli nav palicis vecs. Nobeigtos, ja man būtu jāgatavo everyday :-D labāk vienreiz un daudz nekā katru dienu pa bišķiņai
29.07.2017 16:47 |
 
Reitings 468
Reģ: 16.04.2017
Vienīgais, ko netaisu vairakam dienām ir brokastis ;-)
jo garšo ceptas olas, omletes, putras un to vairākām reizēm pagatavot nav iespējams
29.07.2017 16:50 |
 
10 gadi
Reitings 2289
Reģ: 27.02.2011
Nekad nemetu lauka, edu nost
29.07.2017 17:06 |
 
Reitings 802
Reģ: 15.12.2015
Ēdienu parsti gatavoju 2-3 dienām, jo negribu katru dienu stāvēt pie plīts. Brokastis gan gatavoju katru dienu jaunas.
29.07.2017 17:06 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
ja pietiek mums visiem naakoshai dienai, tad atstaaju. ja paliek paari, taa, ka pietiktu vienam, tad iemetu saldeetavaa. ja paliek paaari, ka to vareetu izmantot kkur citur, iemetu saldeetavaa. ja paliek paari paris kumosi, metu aaraa :)
nekad netaisu vakarinjas vairaakaam dienaam. mums ne visai vienas un taas pashas vakarinjas 2 dienas peec kaartas.
vakarinjas gan needam brokastiis :D
29.07.2017 17:15 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ja paliek pāri, tad ņemu nākamajā dienā līdzi uz darbu. Dažreiz ēdam arī otrās dienas brokastīs/vakariņās pāri palikušo ēdienu. Māsa parasti uzvāra lielu zupas katlu un saldē porcijas izmēra trauciņos un tad, kad strādā līdz vēlam vakaram - uzsilda sev to zupu. Plānoju šo ideju piekopt, ja paliks pāri ēdiens, kuru var saldēt.
29.07.2017 17:27 |
 
Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
nu nezinu... man nepatīk 3 dienas ēst to pašu... taisu vnk mazāk :-)
29.07.2017 19:33 |
 
Reitings 200
Reģ: 11.11.2016
Ja paliek pāri, tad ēdu nākamās dienas pusdienās vai vakariņās:-)Brokastīs īsti negribās kartupeļus ar maltās gaļas mērci vai kotletes. Ja pāri paliek salāti, tad tos gan ēdu brokastīs;-)
29.07.2017 19:56 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nemetu ārā, ja ēdiens nav bojāts (un gatavots - vārīts vai cepts - ēdiens 2-3 dienās nevar sabojāties, ja ir atradies ledusskapī). Vienīgi salātus gatavoju vienai reizei (svaigos), ja paliek pāri, tad sasulo un tādus ēst nav diez cik patīkami, bet ēdu, jo skaidrs tak, ka tie nav bojāti, bet vnk sasulojuši...:-P
29.07.2017 20:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits