Smieklīgākie attiecību stāsti.

Reitings 59
Reģ: 13.03.2016
Mums visiem ir bijušas smieklīgas attiecības, vai pirmie randiņi, kas noiet greizi. :D
Man ir bijuši daudz tādi. :D Un teiksim ne tikai smieklīgi, bet arī apkaunojoši. :D
Kādi bija Tavējie? :)
29.07.2017 15:15 |

Reitings 140
Reģ: 25.05.2017
Bija ziema. Satikāmies. Sēdējām uz soliņa un reāli salām. :-D Un tad vienā mirklī viņš mani tā apķer un pievelk tuvāk un grib noskūpstīt. Es paskatos un viņam tāds liels puņķis notecējis no deguna līdz lūpai :-D aizgriezos un teicu,ka man jāiet mājās.
Vēl, smieklīgi bija-stāvu uz ielas, brauc čalis kabrioletā un apstājas ceļa vidū,lai iepazītos ar mani. Un viņam līdzi mazs suns. Vinš uzreiz to suni man rokās un tik sāk koļīt . A man kauns,jo viņš tāds interesants bija. Un mašīnas apkārt pīpina, jo viņš to mašīnu atstājis ceļa vidū. Cilvēki pa logiem sāk skatīties,kas notiek un es neko nevaru izdarīt,jo man tas suns rokās. Tad nu piespieda mani, lai iedodu viņam savu nr. Baigi uzstājīgi visu laiku rakstīja un zvanīja, bet es jau zināju,ka labāk viņu ignorēt. Bet suns gan biaj foršs! :-D
04.08.2017 07:53 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man bija 17, kkādā čatā sāku sarakstīties ar čali. Pačatojām ~2h, viņš teica, ka grib tikties, ka brauks tūlīt pat uz manu pilsētu. Es tajā vecumā biju starā par tik spontānu randiņu, tad nu, protams, piekritu. Kad viņš beidzot bija klāt, bija vēls un tumšs, bija grūti izdomāt, ko lai saku mammai, kur es pa nakti eju :-D Satikāmies, sākām pastaigāties, runājām. Viņš bija ļoti resns, visu laiku stāstīja, kā ar draugu bieži visu nakti spēlē datorspēles un ēd. Tad vēl stāstīja, ka izliekas, ka ir jaunāks nekā patiesībā, lai varētu jaunākiem džekiem dot pa muti. :-D:-D Beigās izteica man arī vienu komplimentu - man esot smuki cimdi. Pēc šī "randiņa" viņš vēl ilgi visu ko rakstīja, pat teica, ka pārvāksies uz manu pilsētu, lai būtu tuvāk man utt...es 90% ziņu ignorēju un pēc pāris gadiem likās mierā.
04.08.2017 08:21 |

Reitings 132
Reģ: 29.05.2017
macaw Harrietai noteikti ir vēl, es izdomāšu pa ceļam uz darbu un vēlāk te vēl sarakstīšu :D man bija tāds ļoti aktīvs randiņu posms vienā manā dzīves brīdī un tie stāsti savācās veselam sējumam.
04.08.2017 10:05 |

Reitings 24
Reģ: 02.06.2014
Jautri palasīt...
Tas gan īsti nebija randiņš, bet tomēr... Vienreiz vajadzēja vietu, kur pārnakšņot uz vienu nakti. Sazvanījos ar savu bijušo klasesbiedru no tās pilsētas un viņš bija ar mieru mani uzņemt pie sevis. Aizbraucu pie viņa. Visu vakaru jutos kā nonākusi cita galaktikā. Sākumā viņš man parādīja kādus tumsā spīdošus prezervatīvus viņam uzdāvināja un kaut kādu pašapmierināšanās mantiņu, pretīgi. Tad visu pārējo vakaru viņš ar draugiem(arī no blakus dzīvokļa) spēlēja datorspēles, bet es runāju ar viņa māsu, jo reāli nebija ko darīt. Vakarā gājām gulēt katrs savā gultā, bet pirmā frāze ko es no rīta dzirdēju, bija no viņa draugiem, kas bija ienākuši istabā "Nu, vecīt, tumsā spīd?". Es nekad neesmu vairs lūgusi naktsmājas pie viņa. Turklāt, vēlāk ik pa laikam viņš man sūtīja video kā TO dara trusīši un visādas nepiedienīgas sms. Un man vēl likās ka es viņu biju skolā iepazinusi :-D
04.08.2017 10:15 |

Reitings 24
Puišiem arī reizēm trūkst atzinības. Viens puisis man rakstīja, zvanīja, divreiz arī satikāmies, un visu laiku viņam bija frāzes "Tu drošvien tagad domā kā es..." . Gājām pa dabas parku- "Tu tagad drošvien domā, kā es tik labi orientējos meža, vai ne?", tad iegājām veikalā- "Tu drošvien domā, kā es visu tik ātri veikalā atrodu" un tādas frāzes bija nepārtraukti. Tā vien gribējās pateikt- "Nē, es tiešam tā nedomāju". Arī ar šo puisi vairs nekontaktējos.
:-D
04.08.2017 10:16 |

Reitings 24
Bija arī tā- caur draudzeni iepazinos ar puisi, viņam bija 24, laikam, un viņš izdomāja, ka mums vajag satikties. Nākamajā dienā braucu pie citas draudzenes uz dzimšanas dienu un tas puisis dzīvoja netālu. Pirms ballītes satikos ar viņu un viņš man pasniedza rozi un rafaello, kā apsveikumu vārda dienā, kas būs pēc dažām dienām. Pastaigājāmies un tad viņš uzprasījās man līdz uz ballīti, sazvanījos ar draudzeni, viņai nebija iebildumu. Tā mēs devāmies uz to ballīti un visu ceļu puisis runāja par savu skrituļdēli, tā esot viņa sieva. Tā tur tas vakar pagāja, nekas īpašs. Tik pēc tam puisis man atzinās, ka viņam bija žēl, ka es to rafaello neēdu viņa klātbūtne,jo viņš arī gribēja. Tad kādu laiku nekontaktējos ar viņu, līdz viņš man atkal sāka rakstīt, lai es no viņa tiktu vaļā teicu, ka esmu saderinājusies un ka vasarā būs kāzas, bet viņš tikai atkārtoja "Bet mums taču bija tik labi kopā". Nezinu kurā brīdī bija labi,ja mēs tikāmies tikai vienreiz. Galu galā izdevās man viņu atšūt, bet tik un tā rudenī pajautāja, kā es kāzas nosvinēju un kāpēc viņu neuzaicināju. Bet nav ko brīnīties ka tas puisis tāds interesants, draudzene, kas mūs iepazīstināja bija līdzīga katastrofa :-D
04.08.2017 10:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Teltī sapratu, ka viņš vēlas kaut ko vairāk kā tikai miegu

es neietu nakšņot pie vīrieša-paziņas teltī, ja negribētu ar viņu seksu :-)
04.08.2017 10:47 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tieši tā.. divatā aizbrauc uz ezeru ar palikšanu, kad it kā nav pat randiņš? Un tādā gadījumā, ja neko negribētu, es gulētu savā teltī... :D
---
Un skriet prom, jo ziemā sala laikā puņķis puisim notecēja? Tas ir cilvēcīgi, varēja normāli pateikt, iedot salveti.. kam tā negadās? Viņš varbūt, nabags, to nemaz īsti nejuta, jo ziemā jau ātri var apraut, sākties iesnas...
04.08.2017 10:52 |

Reitings 140
Reģ: 25.05.2017
Apple pie,nu ar tagadējo domāšanu logiski ka pateiktu puisim. Bet tad man bija kādi 13,14 gadi. Biju kautrīga. :-D
04.08.2017 11:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man reiz bija randiņš uz dažām sekundēm... pēc sasveicināšanās sekoja no viņa puses konkrēts piedāvājums.. no manis - atteikums. Atvadījāmies un gājām devāmies katris savā virzienā :-D
04.08.2017 11:08 |

Reitings 132
Reģ: 29.05.2017
Ok, vēl kāds stāsts. Vienreiz randiņš, satiekamies ar puisi, bija doma līdz jūrai aizbraukt. Pusceļā uz turieni, viņš pēkšņi atrod mašīnas durvju sānu kabatā maku - ķipa esot priekšnieka. Esot momentā jāved atpakaļ. jāmet riņķī mašīna. un es līdzi braukt arī nevarot. bet viņš noteikti piezvanīs. noteikti. :-D protams, ka tā arī nezvanīja. mazliet interesē, KAS tajās 15min bija tāds, ka viņš izdomāja, ka jāmet kājas pār pleciem. neglīta it kā neesmu .... :-D
.
.
Viens tāds krietni traģiskāks stāsts. Iepazinos ar puisi. Bijām pazīstami kādu mēnesi, kad viņš spontāni uzaicināja sev līdzi uz kāzām. Mēs nebijām kopā, bet nu kaut ko tur bīdījām. Aizbraucām uz kāzām. Kāzās viņš ar mani nerunāja faktiski vispār; palūdza, lai viņu neaiztieku (iz sērijas roka elkonī, whatever) - lai kāds nepadomā, ka esam kopā .... sadraudzējos ar citiem cilvēkiem, aizgāju gulēt. Nākamajā rītā atradu viņu aizmigušu, BURTISKI, zem citas meitenes, turpat, pagalmā. Aizgāju uz viņa/mūsu mašīnu pēc somas - tur izsvaidītas viņu abu drēbes.. sajutos nenormāli pretīgi, sarunāju pirmo mašīnu, kas brauc uz Rīgu, un aizspēros prom. Šis pēc tam teica, ka neesot neko izdarījis nepareizi. It kā uz papīra jā, kopā nebījām, bet joprojām šķiet, ka tā ir viena no kretīniskākajām lietām, ko man kāds ir izdarījis - kāpēc viņš mani aicināja, joprojām nav skaidrs. Būtu vismaz ar to meiteni paslēpies kaut kur, nevis tā, acu priekšā, kad vēl tikko man mīlasdziesmas dziedāja :-D
.
.
Atcerējos vienu senu kadru, no laikiem, kad vēl klubs Space Dog bija vaļā. Biju tur ar draudzeni. Sāk sist kanti viens puika. Forši papļāpājam, this and that, šis aizved pie bāra, lai izvēlos sev dzērienu, viņš uzsauc. Un ja jūs esat bijušas Space Dog - tas nav tas dārgākais klubs :-D Es izvēlējos sev rumkolu, kas, man liekas, kādus četrus latus maksāja? Vai eiro? Es neatceros. Nu reāli nebija daudz, bet viņš tā uzstāja. Šis, ieraugot to manu rumkolu, skaļi izsaucās: "Tik dārgi???" :-D:-D pateicu paldies, pati varu. Viņš gan pēc tam ilgi vēl neatstājās tovakar. :-D
04.08.2017 11:16 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Es gan nesaprotu pārmetumus par to, ka viņa teltī negribēja ko citu. Ja negrib, negrib, randiņā tā nav obligāta sastāvdaļa, jauki var pavadīt laiku arī citādi. Viņš jau nedevās iepazīt, bet skaidrs, ka tikai uz to vien cerēja.
04.08.2017 12:24 |

Reitings 57
Reģ: 18.07.2017
Duujaa Neviens taču nepārmet par to, ka viņa teltī nav gribējusi ko vairāk. Meitenes vienkārši pauda savu viedokli par to, kā pašas šādā situācijā būtu rīkojušās.
04.08.2017 17:19 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
nueva, es tikai paudu, ka neko dīvainu nesaskatu. :-)
04.08.2017 17:36 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Ak, die, cik jautri lasīt. :D Arī manā zaļajā jaunībā šādi tādi wtf randiņu un attiecību momenti gadījušies. :D
-----------
Reiz seeeeeen viena meitene mani paaicināja kopā ar viņu patusēt ar kaut kādiem čaļiem - viens no viņiem sāka man sist kanti. Neko, flirtēju pretī. :D Pēc dažām dienām ņem mani atkal līdzi, saka, ka būšot tie paši čaļi. Es gatava nācēja - man takš tur jau pielūdzējs. :D A viņa tur nebija, jo nemaz nebiju pamanījusi, ka čaļu bariņa šoferim biju iepatikusies, bet viņš nevis manu acu priekšā uzveic savu sāncensi 'divkaujā', bet manu pielūdzēju nepaņem līdzi uz tusiņu. :-O(e) :D Tā arī savu pielūdzēju vairs neesmu sastapusi, pat vārds pagaisis no atmiņas. :D Un ar čaļu bariņa šoferi, protams, arī nekas nesanāca - ar tagadējo aci uz to visu skatoties, viņa rīcība bija gļēva, kaut toreiz nezināju, kas man tajā visā nepatika.
---------------------------
Hmm, bija tādas wtf 'attiecības' - kādā vasarā atkal, protams, seeeen viens čalīts man mīlas vēstules rakstīja, aicināja satikties, satikos, tagad ķipa, pārītis esam. :D Un grib ar mani pavadīt bezmaz ikvienu manu nomoda stundu. :-O :D A es tāda nopietna, man neinteresē vislaik tikai uķi puķi galīgākā beztēmā ar čalīti sēdēt un neko nedarīt - man savi vaļasprieki, interesē kaut ko jaunu uzzināt un iemācīties, ne bučoties un rullēt tukšas sarunas ne pa ķeksi. :D Šim kopā ar mani izzināt pasauli un tās brīnumus neinteresē, tāpēc liku priekšā, ka satiksimies no tikiem līdz tikiem. A kamēr pati pa dienu ar savām nodarbēm, šamējais jau citu meiteni atradis, ar ko cauru dienu staigāties, bučoties un rullēt sarunas. :D :D :D Še tev nu bija lielā mīla. :D Eh, biju pārāk dumja, man šķita, kā nu tā - čalis lielo mīlu solījis, bet vairs ne mīlas, nekā. (e) :D Labi gan, ka toreiz man bija vecāka un gudrāka draudzene, kurai izkratīju savu sirdssāpi, ar viņas gādību tiku tam viegli un ātri cauri. :) Pēc kāda gada čalītis vēlreiz man kanti sita, bet šoreiz biju pati mis Neieņemamais Cietoksnis - nekas mani nepārliecināja noticēt viņa mīlas apliecinājumiem. :D Viņš arī ātri likās mierā, drīz pats arī paaugās no savām bikšelēm, vairs tādus brīnumus ar meitenēm nestrādāja, beigās mums tīri ok sarunas šad tad gadījās. :) Esam aizgājuši katrs savus ceļus - nezinu, kur viņš tagad un ko dara. :)
------------------
Šitie tie, kas pirmie nākuši atmiņā. :D Un, jā, tagad uz šiem notikumiem skatos ar citām acīm nekā tad, kad tos piedzīvoju. :D 8) :)
04.08.2017 19:32 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
flirtēju pretī.

Šis atgādina, vienu senu draudzeni,kas ilgi vārda flirtēt vietā teica, viņš ar mani filtreja:-D,tāpat vārda broileris vietā teica ,boileris. Tas bija tā, šodien es boileri variju, ēdīsim mēs boileri:-D
04.08.2017 20:17 |

Reitings 4218
Sognare
Mēli bezmaz izmežģīju, mēģinot skaļi izlasīt 'filtreja'. :D Man vajag vismaz 'filtrĒja', lai kaut kas jēdzīgs sanāktu. :D
04.08.2017 20:45 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
nerātnā viņa teica, ar īso e:-D
04.08.2017 20:54 |

Reitings 4218
Sognare, dievs tētīt, kā viņai tas izdevās. :D Man tas īsais e šādā burtu virknējumā neparko nerunājas. :D
04.08.2017 20:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
nerātnā, tak uzliec uzsvaru uz "r" un būs tev normāli izrunājams vārds... :-D
04.08.2017 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits