Sognare, ak dievs, kur kauns cilvēkam :-D
.
Hm, ok, vēl interesanti stāsti. Vienreiz dabūju visu randiņu klausīties to, cik visas meitenes ir sliktas un golddigeres. Kad pateicu, ka man apnika klausīties, pati tāda uzreiz biju. :-D
.
Vienu citu reizi, puisis aizveda vakariņās, it kā jauks, bet diezgan ātri sapratu, ka mums galīgi nesakrīt ne viedokļi, ne vērtības, ne citas lietas. Bet nu ok, nopļāpājam par visu ko, centos kaut kā uzturēt sarunu; tagad šis saka, ka aizvedīs mājās. Es sākumā uzstāju, ka pati varu (gribēju jau tikt prom),bet viņš nepako nelaida, aizvedīs. Un prasās uz tēju. "Nu davai, kafija/tēja pie tevis." Es atsaku vienreiz pieklājīgi ("ai, esmu nogurusi"). Viņš nepadevās. Otrreiz, trešoreiz, es beigās tiešā tekstā teicu "Nē, tu nenāksi" un pēc kādas piektās reizes pateicu "beidz sevi apkaunot." Viņš tā arī īsti nesaprata, bet aizveda, es izlēcu no mašīnas un aizgāju prom. :-D un es tiešām centos būt tik pieklājīga, cik vien varēju, bet nu puika kaut kā neuztvēra visus iespējamos mājienus, ka nespīd viņam tajā vakarā.
.
Vienu vakaru gāju mājās, kaut kur nakts vidū, no ballītes. Uz ielas puisis. Manos gados, pēc skata normāls, viegli iereibis. Sāk ar mani traki flirtēt. Neatstājas neparko, prasa numuru. Beigās es padevos, ok, še tev numurs, es eju mājās. Bija dikti laimīģs. :-D Tā mēs vienreiz izgājām pastaigāties. Pāris dienas vēlāk, šis atkal zvana, es tajā brīdī fiziski vannā atrados - pēc garas darba dienas, tikko, tikko ielīdusi siltumā :-D Šis aicina ārā. Man liekas, ka bija ziema, who knows. Es saku, ka vispār esmu vannā. Šis saka - "lec ārā." Es saku, nu, lai pagaida, un ka man arī ēst gribās, es kaut ko uztaisīšu, paēdīšu ,tad varu iziet. Nē, vajag tagad, uzreiz. Es saku - ok, tad vai nu tu mani aizved paēst, vai arī gaidi, kamēr paēdu pati. Beigās viņš nenormāli apvainojās, ka uzreiz neskrienu, nometa klausuli. Pagāja pāris nedēļas/mēneši (kaut kāds laiciņš) un šis mani atrada FB, un raksta "Vari iedot vēlreiz savu numuru? Man izdzēsās." :-D:-D vienkārši neatbildēju vairāk.
.
.
Spīdola, šādi kadri arī redzēti :-D Tie, kas pasūta un tad saka, ka nožēlosi :-D Vienreiz iemēģināju kaut kādu aplikāciju, kur var rakstīt arī tie, kas nav matchi (kā tinderī). Raksta puisis, es atbildu,bet lēni - darba diena, sanāk no telefona novērsties. Atnāk pēc 20min ziņa - "Kāpēc ignorē???? Domā ka esi pārāk kruta????" utt utt. Nu jau es pieklājīgi pasaku, ka ok, paldies, atā. Kā viņš sāka lekties :-D Dikti pārdzīvoja, sūtīja dusmīgas ziņas un beigās nobloķēja. Kāds zaudējums. :-D