Labvakar, meitenes! Gribēju pajautāt vai esat atklājušas kādu līdzīgu mājaslapu aliexpress? Jeb vienvārdsakot, padalieties ar interneta veikalu mājaslapām, kur pasūtat visādas lietiņas, drēbes, aksesuārus, kurpes utt. (l)
Lii* vai esi ko pasūtījusi no tā wish? Uzmetu aci, daudz kas patīk un arī cenas labas,bet bildēs jau viss izskatās labāk kā dzīvē. Kā ar apģērbu? Laba kvalitāte?:-)
tikko iegāju tajā wish.com un redzēju ļoti daudz lietas kādas pieejamas fashionnova tikai 2x lētāk :D mani tagad arī interesē kas ar kvalitati, ja tāda pati kā fashionnova tik uz pusi lētāk, tad es gribu:-D
Tā meiča video nezina, ka eksistē gludekļi?... :-/ Nu kur tik saņurcītā kleitā pa ielu staigāt?... Kopumā, cepums par drosmi iziet sabiedrībā diezgan pabriesmīgis outfitos...:-D
Apģērbu izskatam pašam par sevi nav ne vainas tajā video, neatnāk galīgi savādāks kā bildītē ;) Bet gludekli nemāk lietot gan :D Tikai pats dizains briesmīgs un tādu es nekad neizvēlētos , bet, ja vērtē tīri to malas kā izskatās video , es teiktu , ka tāpat kā bildē :)
Noskatījos video - liekas, ka +/- apģērbs līdzinājās bildēm internetā. Manuprāt jebkurā interneta saitā pasūtot drēbes, jārēķinās, ka var neizskatīties gluži kā modelēm bildēs. Pat veikalā uzmērot apģērbu, kas pat ir pareizā izmēra (džinsu svārki video izskatījās mazliet par ciešiem), daži vienkārši nepiestāv vai nav perfekts "fit". Šajā gadījumā meklētu atsauksmes par servisu un atgriežšanas procedūru.