Es pašlaik dzīvoju šādā dzīvoklī un man ļoti, ļoti nepatīk. Kāpēc dzīvoju - man sanāk nepieklājīgi zema īres maksa un par šādu cenu šis dzīvoklis visādi citādi ir pat ļoti OK. Tā kā man ļoti patīk gatavot ēst, traucē, ka smakas izplatās pa visu dzīvojamo telpu pat ar ieslēgtu nosūcēju uz max. Ja veļasmašīnai darbojas centrifūga un zvana telefons, jāiet runāt uz guļamistabu, citādi neko nevar dzirdēt. Nav tik daudz virsmu un skapīšu, kur salikt visas lietas, tad nu sanāk, ka ne tikai man vāzes un tējkannas stāv skapjaugšā, bet vēl arī rēgojas acu priekšā visu laiku.
Īsāk sakot tā, šāds variants labi der cilvēkiem, kuri negatavo ēst, es esmu pretējais - sev nemūžam tādu dzīvokli nenopirktu. Ja arī nopirktu - pārbūvētu. Apsvērtu domu pirkt šādu dzīvokli trīsistabu dzīvokļa variantā. Tad vienu no izolētajām istabām pārtaisītu par viesistabu, otru par guļamistabu, bet apvienotajā zonā būtu liela virtuve ar ēdamistabu un "industriālo" zonu, kur nobāzēt mājdzīvnieku mantas, utml.
*
Manā dzīvoklī iepriekš dzīvoja ģimene ar 2 bērniem, t.i., 4 cilvēki, kā viņi te visi satilpa, vispār nestādos priekšā.