la chocolatina laipni lūdzu sektā. :D es arī ilgi cīnījos pret to seriālu kamēr nepaskatījos - tad 6 sezonas pāris nedēļu laikā, tagad skatos 7. sezonu bet tik grūti gaidīt nākamo sēriju :D
Labrīt! :) Runājot par seriāliem, es beidzot esmu nobriedusi kāda seriāla skatīšanā. Arī brīvais laiks ir parādījies vairāk, tikai jāizvēlas vēl seriāls. :) Lai jums forša diena!
4diena, kopš vakardienas pēcpusdienas kolēģi esmu mazlietiņ iekustinājusi darbam un viņa vismaz KAUT KO man palīdz nevis tikai atgaiņājas no jautājumiem. bet pati raujos un vienlaikus gribu ietīties sedziņā un paraudāt. :-|
Čau! :) Šodien laicīgi cēlos, lai mācītos. Kafija izdzerta, soc. portāli apskatīti, tad nu jāķeras klāt darbam. Laiciņš aiz loga lietains un apmācies, tas dod papildus bonusiņu, jo nav vēlmes doties uz jūriņu vai citur :D Darbīgu dienu, dāmas! ;-)
Labrīt! Man šodien otrā brīvdiena, pagaidām vēl nesačakarēta. Laikam esmu tas retais cilvēks, kas noskatījās Troņu Spēļu 1. sezonu un tālāk vairs neskatījās :-D Un tas bija pirms tiem pašiem 6, 7 gadiem.