Vecākus šķiršanās

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Sveiki viesiem!
Esmu uz izmisuma robežas. Vakardien vecāki pateica, ka šķirās. Viss nebūtu tik traki, BET viņi tak nemāk izšķirties kā normāli cilvēki. Tētis ir riktīgs spridzeklis un, kad viņš aizsviļas, tad labāk nestāvēt ceļā (nē, rokas viņš nepalaiž).
**
Šodien atnācu uz darbu un mūsu "ģimenes" čatā atnāk bilde, kur visa viesistaba stiklos (mazo stikla galdiņu palaiduši pa gaisu). Varu iedomāties kāds "karš" tur ir bijis.
Mamma izsauca policiju (acīmredzot palika bail).
Sēžu, visa trīcu, nezinu ko darīt un ko domāt. Pat nespēju noticēt, ka tas notiek ar manu ģimeni :'-(
Kādreiz cilvēki rādīja uz mums kā uz paraugģimeni. Tagad viss sabrūk! :'-(
**
Ļoti uztraucos par mammu, jo viņai nav labākā veselība un pie tāda stresa viņai var palikt ļoti slikti.
Tajā pašā laikā žēl arī tēti, jo kā tēvs viņš ir ideāls.
**
Es nezinu ko darīt. Asaras nāk acīs, bet man vēl visa diena priekšā ko strādāt. Nezinu, kur likties. :'-(
Palīdziet kāds ar viedokļiem un pieredzes stāstiem.
**
Mēs ar māsu esam pieaugušas un saprotam, ka šķiršanās ir neizbēgama, bet vairāk grauž tas, ka viņi nevar izšķirties kā normāli cilvēki :'-(
26.07.2017 09:38 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Duujaa paldies par izrādīto interesei.
Jā, ir atrisinājies. Šobrīd norit viss mierīgi.
Vispār ļoti interesantu stāstu no mammas dzirdēju par to šausmīgo dienu. Viņa stāstīja, ka tētī gandrīz vai kāds velna iemiesojums bija iesēdies, jo uzvedās kā cits cilvēks, šausmīgi agresīvs un vardarbīgs (protams, rokas nepalaida, bet trauki šķīda). Un tad kādā momentā viņš esot sapurinājis galvu, paskatījies apkārt, paprasīja tabletes pret galvas sāpēm un aizgāja gulēt.
Pēc tam pamodās un vispār pats nesaprot, kas noticis. Mamma teica, ka varēja redzēt ļoti lielu pārdzīvojumu viņa sejā.
Nezinu, kas būs tālāk, cerams, ka viss būs labi.
Kad pirmo reizi ieraudzīju vecākus, pēc tā atgadījuma, šķita, ka tie ir citi cilvēki - tētis rūpējās par mammu, mamma nebija kašķīga kā tas mēdza būt. Pilnīgi runāja savādāk. Un es ļoti ceru, ka tas viss nav samāksloti. :-|
04.08.2017 12:41 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
TokyoDream, nu mazums, kas bija, riebīgi jau tāpat sanāca. Vismaz tas notikums ir kaut kā norimis, gan jau tiks uz priekšu. :-)
04.08.2017 14:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)