Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kādu vīrieti Jūs redzat sev blakus?

 
Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Neesmu pārliecināta par to, ka šobrīd vēlos nopietnas attiecības un šaubos, ka šajā vecumā kaut kas nopietns maz var sanākt, bet vēlos uzklausīt Jūsu domas.
* * *
Puišu uzmanība man nekad nav trūkusi, bet vienmēr ir bijusi sajūta, ka viņi dzenās pēc manis kā trofejas. Šad tad vakaros ar kādu paziņu sarakstos (kā iet, ko dara), bet ļoti dziļi savā dzīvē nevienu neielaižu.
Visi šie puiši, kas man pievērš uzmanību, dalās divos tipos - vai nu labiņie un pareizie (mācās, strādā, veido karjeru, nelieto alkoholu, nesmēķē) vai arī tieši pretēji - pilnīgi mudaki (katras brīvdienas tusējas, smēķē, ar nepabeigtu vidējo izglītību, strādā gadījuma darbus). Personīgi man labāk patiktu, ja blakus būtu cilvēks, kas kaut ko vēlas sasniegt, nevis palikt pie pašpietiekamības.
* * *
Nesen iepazinos ar puisi, kurš, godīgi sakot, pat simpatizē. Lai arī kāds kretīns viņš nebūtu, pret meiteni izturās ar cieņu. Mani viss viņā apmierina, izņemot dzīvesveids, kurš atbilst jau iepriekš minētajam par smēķēšanu un tādā garā. Negribu iegrābties un pēc gadiem to nožēlot. Pieminēšu, ka šobrīd ir tikai savstarpējas simpātijas, nekas vairāk, arī sliecos uz izvēli, ka ar šo cilvēku neko nevēlos, bet varbūt kādai ir pozitīva pieredze par to, kā cilvēks, blakus savam dvēseles radiniekam mainās.
* * *
Rakstu tāpēc, lai uzklausītu Jūsu viedokļus, vai būtu gatavas uz kopīgu dzīvi ar tādu cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens un zobos cigarete? Nevēlos, lai alkohola reibumā puisis izturētos varmācīgi, bieži taisītu mēslus. Gribu mierīgu dzīvi.
25.07.2017 10:55 |
 
Reitings 1828
Reģ: 05.03.2017
vai būtu gatavas uz kopīgu dzīvi ar tādu cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens

NĒ!
un pa lielam jau cilvēki nemainās. vismaz ne
blakus savam dvēseles radiniekam
.
25.07.2017 10:58 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Man bijis puisis, kurš cītīgi strādā, pabeidzis arodskolu savā jomā un tiecas uz labāko, BET alkohols bija tas iemesls, kāpēc izšķīrāmies, nu nevarēja viņš dzīvot bez tās pudeles. 100x solījās mainīties, bet nekas tā arī nemainījās, tāpēc piekrītu Gvinevera, ka cilvēks nemainīsies.
Savukārt pēdējais puisis bija tāds, kurš lietoja alkoholu, bet tikai tusiņos, kas nebija pārāk bieži, viss likās super, bet tad notika šis:
nevis palikt pie pašpietiekamības

Cilvēkam pietika ar to minimālo algu, ko viņš saņēma. Sākumā likās - nu ok, ja tev tā ir labi, lai jau būtu. Bet ar laiku tas liek par sevi manīt. Man patīk ceļot vai aizbraukt kaut kur, bet viss apstājās pie tā, ka otrai pusei nav naudas tam visam, bet lietas labā arī nekas netika darīt. Ilgstoši tas man nebūtu pa prātam, tāpēc arī mums nebija pa ceļam - viņu apmierina mājās sēdēšana, mani ne.
Tāpēc apdomā labi, vai tev ar laiku nebūs tieši tāpat.
25.07.2017 11:06 |
 
Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Cilvēki nemainās dvēseļu radinieka dēļ. Cilvēki mainās, jo paši vēlas mainīties, paši grib būt labāki un spējīgāki savās un citu acīs. Un ne vienmēr, labāks un spējīgāks tā konkrētā indivīda acīs atbilst tam, ko tu uzskatīsi par labāku savējās.
25.07.2017 11:15 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Nē. Šāda veida dzīvesveids man nebūtu pieņemams. Ja tieši par alkoholu, tad man bija viens paziņa, kurš smagi dzēra tieši savu problēmu (nevis jautrības) dēļ... Tagad jau vairākus gadus precējies un nedzer vispār, cik man zināms. Nav viss tik viennozīmīgi, protams, bet tas, ko apraksti, neizklausās labi...
25.07.2017 11:35 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nekad neveidotu attiecības ar alkoholiķi, bet arī pret atturībnieku izturētos ar lielu piesardzību. Gandrīz vai vienīgais iemesls, kāpēc cilvēks neiedzer pat 1 alu uz Jāņiem un 1 šampanieša glāzi kāzās vai uz Jauno gadu, manā skatījumā ir problēmas ar alkoholu pagātnē un neprasme sevi kontrolēt. Es nekad nezinu, kad tas vadzis lūzīs, tā ka absolūts atturībnieks manās acīs ir tas pats alkoholiķis, tikai bez specefektiem jeb bumba ar laika degli. Protams, vēl pastāv variants, ka cilvēks ir superveselīgs un ļoti piedomā pie savas veselības, alkoholu neprasās vispār. Es pati esmu diezgan pasīva, man patīk reizi pusgadā arī Makdonaldā ieēst, patīk mērenas fiziskās aktivitātes, nekad neskrietu maratonus utt., tāpēc super veselīgā dzīvesveida piekritēju sev blakus nevaru iztēloties, tur nesanāktu attiecības.
Man ir paveicies ar to, ka esmu notestējusi, kāds ir mans vīrietis, kad iedzer - nav agresīvs, man viņa uzvedība reibumā ir pilnīgi pieņemama, tā ka te nav problēmu. Bet viņš arī nepārdzer jēgu.
Izņēmums - ja nevar lietot alkoholu veselības apstākļu dēļ, piemēram, ir izņemts žultspūslis utml., tad man atturībnieku būšana ir saprotama. Tā ka man svarīgi, lai nav alkoholiķis, bet arī lai nav atturībnieks. Neka neveidotu attiecības ar smēķētāju, jo nepanesu cigarešu dūmus un vispār to smaku. Fui.
25.07.2017 12:29 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
cilvēks, kas kaut ko vēlas sasniegt

Man šī vēlme otrā ir būtiska, galvenokārt tāpēc, ka es pati šajā jomā esmu "pilnīgs mudaks", kas sirds dziļumos arī gribētu kaut ko sasniegt, bet neko lietas labā nedara. Toties lai palīdzētu otram sasniegt to kaut ko, ko viņš vēlas, esmu spējīga kalnus gāzt. Stulbi, bet fakts.
.
Tendence cerēt, ka manis dēļ/manā iespaidā kāds tagad nu tik baigi mainīsies uz labu, man nepiemīt. Ja viņš JAU ir labs, grāb ciet, ja viņu vēl vajag uztjūnēt, pāraudzināt, samotivēt un nomazgāt, lai viņš būtu labs, tad netērē savu laiku un nervus.
25.07.2017 12:38 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Izvērtēt ir pavisam vienkārši:
1) pieņem, ka neviens cilvēks neizmainās (jā, cilvēks var uz pāris gadiem apspiest savu dabu, bet pēc gadiem (vai stresa situācijās) tik un tā vecā uzvedība parādīsies visā krāšņumā);
2) pirms uzsāc kopdzīvi, iztēlojies, ka jums ir ratos zīdainis. Vai tu savam bērnam vēlētos tādu tēvu? Gaumes un kritēriji katrai sievietei savi- daudzām ir ok, ka tēvs stumj zīdaini ratos ar vienu roku un ar otru smēķē, vai bērnu laukumā kamēr bērns šļūc no kalniņa, tup uz soliņa un sūc aliņu. Tāpat sabiedriski ļoti aktīvi cilvēki mēdz tāpat uzvesties pēc bērna piedzimšanas- ar šo sievietēm parasti visgrūtāk samierināties, kad visas brīvdienas un daudzi darbdienu vakari jāpavada vienatnē ar bērnu, kamēr draugs tusē un mājās pārnāk vien no rīta
25.07.2017 12:45 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
vai būtu gatavas uz kopīgu dzīvi ar tādu cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens un zobos cigarete?

Ņemot vērā, ka pati nedzeru un nepīpēju, domāju, ka sadzīvot būtu grūti, lai gan vienmēr esmu dzīvojusi pēc principa, ka cilvēks var darīt, ko vēlas, kamēr tas netraucē citus cilvēkus. Bet ja runa iet par otru cilvēku, ar kuru nākotnē vēlētos dzīvot kopā un veidot ģimeni, šeit jau sāk parādīties citas prasības. Es nevēlētos smirdēt pēc cigarešu dūmiem, tādēļ negribētu lai manā klātbūtnē smēķē. Negribētu būt ar alkoholiķi, kurš nejūt robežas, un ir kaut kur aizdzēries, kamēr es sēžu mājās un uztraucos. Bet šaubos, ka man būtu iebildumi, ja otrs cilvēks laiku pa laikam ar draugiem kompānijas pēc uzvilktu kādu dūmu, aizietu kaut kur ar draugiem, vai reizēm iedzertu ko stiprāku par tēju. Dzīvē ir jābūt balansam. Viss kas par daudz, tas par skādi.
Muļķīgi man šķiet veidot attiecības ar kādu cilvēku un cerēt, ka viņš mainīsies, tikai tāpēc ka "dvēseles radinieks".
Bet jāņem vērā arī cik jauna esi un uz cik jauniem cilvēkiem skaties. Tikko pabeidzis vidusskolu? Tādam vēl visa dzīve priekšā, iespējams izskriesies, jaunībā paballēs, un pēc gadiem skat, iespējams būs veiksmīgs biznesmenis ar sievu un 3 bērniem, māju mārupā un labradoru pagalmā. Vai arī nē, strādās par minimālo, un vakaros ar draugiem dzers un sūdzēsies cik viss šeit ir sūdīgi, un tie kas kaut ko sasniedz, tiem vienkārši paveicas.
25.07.2017 13:25 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bēdz no tāda un nekad neatskaties! Dieva dēļ, nebojā sev dzīvi. Nedod dievs vēl stāvoklī no tāda paliksi..
25.07.2017 13:35 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Rakstu tāpēc, lai uzklausītu Jūsu viedokļus, vai būtu gatavas uz kopīgu dzīvi ar tādu cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens un zobos cigarete?

nesaprotu par kādām vēl simpātijām var būt runa. Izklausās pēc Maskačkas urlas.
25.07.2017 13:37 |
 
Reitings 1663
Reģ: 22.03.2015
Nekad neveidotu attiecības ar smēķētāju, manuprāt, tā ir apzināta un tizla veselības bojāšana, tā kā plānoju ilgtermiņa attiecības, tad man nebūtu ok, ka savu stulbo atkarību dēļ vīrietis paliktu uz gultas guļošs un nomirtu pirms laika. Protams, eksistē cilvēki, kuriem paveicās ar visām atkarībām, bet vai man to risku vajag? Nē.
Iešana ar alkohola pudeli pa ielu manās acīs tiešām ir urlisms un pretīgi. Tas man asociējas ar pagājušajā nedēļā redzēto indivīdu, kurš iereibis slāja pa ielu ar vīna pudeli, demonstrējot visiem, ka viņam trūkst priekšzobu. Nezinu, cik ļoti varētu būt degradējusies sieviete, lai ko tādu gribētu sev blakus.. Bet nu laikam atrodās jau!
25.07.2017 14:05 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es pazīstu samērā daudz nedzērāju (atturībnieku) un nevarētu teikt, ka kādam no viņiem vai viņām būtu bijušas problēmas ar alkoholu pirms tam! :) Nav ari super veselīgie, vienkārši ir redzējuši, kādu postu nodara alkohols (tradicionāli kāds ģimenē ir bijis alkoholiķis un tādēļ necieš alkoholu ne acu galā un nelieto vispār). Tagad starp paziņām un draugiem uz ātro saskaitīju 8 tādus. Viens no viņiem vispār mūžā nav pat pagaršojis un viņam ir 27.
Kas attiecas uz tēmu, nē, nevarētu būt kopā ar alkoholiķi. Viens, ar ko satikos, pirms satiku savu vīrieti, dzēra aliņus gandrīz katru dienu. Gan tad, kad tikāmies, gan tad, kad netikāmies - it kā jau nav alkoholiķis, ir izglītība, strādā, bet nu man tas nav pieņemami. Lieki teikt, ka pēc nepilniem 2 mēnešiem man piegriezās un pametu. Ilgstoši to izturēt - nu tur jābūt kaut kādam Kristīnes sindromam...
25.07.2017 15:03 |
 
Reitings 174
Reģ: 05.06.2017
Man ir bijušas attiecības ar puisi, kurš tieši tā arī uzvedās - varēja iet kopā ar mani pa ielu, pateikt, ka vajag aši ieskriet veikalā un iznākt no tā ar alus bundžu rokās. Ar laiku jau tā alkohola atkarība aizgāja tik tālu, ka cilvēks regulāri pazuda vairāku dienu ilgos tusiņos ar draugiem, alu vēra vaļā jau 8:00 no rīta, jo dzeršanas dēļ bija atlaists no darba. Izturēju pusgadu, naivi cerot, ka kaut kas mainīsies, jo ikreiz, kad runāju par to, ka iešu prom, šis solījās, ka vairs nekad nepieļaus tādas kļūdas... un tā līdz nākamai reizei. Par laimi, man pietika prāta attiecības izbeigt, taču tai pat laikā man ir žēl, ka izniekoju savas dzīves laiku, naivi ticot, ka tāds cilvēks spēs mainīties. Tai pat laikā zinu vīrieti, kurš diezgan stipri dzēra, taču tad vienā dienā, bez neviena cita cilvēka palīdzības, saprata, ka viss - pietiek! Nu jau nedzer gandrīz 20 gadus, ir izveidojis ģimeni, strādā pat ļoti labā, ienesīgā darbā. Tā ka katrs gadījums ir individuāls, taču, diemžēl, to slikto piemēru tomēr ir vairāk, jo no alkohola atkarības atbrīvoties ir ļoti, ļoti grūti. Un, ja puisim jau tagad ir vēlme to alkoholu lietot palielos daudzumos vai ikdienā, tad - priekš kam? Kādēļ riskēt, cerot, ka ar laiku kaut kas mainīsies, ja pastāv iespēja, ka tomēr nemainīsies, bet būs vēl trakāk?
Pati nespētu būt kopā ar lielu alkohola cienītāju, taču arī ne ar pilnīgu atturībnieku, jo man patīk pagrēkot - smēķēju un nedēļas nogalēs patīk iedzert kādu labu dzērienu, tāpēc ne es derētu pilnīgam atturībniekam, ne man viņš, taču arī tāds, kuram alus ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa man nederētu. Patīk, ja ar vīrieti var vakarā iedzert glāzi vīna vai reizi mēnesī aiziet uz bāru, taču kurš pēc vienas vīna pudeles neskrien uz veikalu pirkt vietā 3 citas.
Tāpat man arī nebūtu pieņemams tāds attiecību scenārijs, kādu savā komentārā minēja TokyoDream. Mnauprāt, cilvēkiem ir jāattīstās, jāaug, nevis jāpaliek kādā noteiktā līmenī. Protams, ja tas apmierina abus, tad tas ir labi, taču es, personīgi, nevarētu būt kopā ar vīrieti, kurš saņem minimālo algu un netiecas uz ko vairāk. Noteikti izklausos pēc mantkārīgas maitas, taču tā nav. Man tikai patīk vīrieši, kuri tiecās uz panākumiem, sasniegumiem, nemitīgi izglīto sevi, kaut vai lasot labu literatūru, nevis tādi, kuri saņem to savu minimālo algu un apmierināti ar dzīvi sēž dīvānā, lūrot TV ekrānā, kamēr sieviete ir tā, kura velk mājās to mamutu.
25.07.2017 16:41 |
 
Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Puišu uzmanība man nekad nav trūkusi, bet vienmēr ir bijusi sajūta, ka viņi dzenās pēc manis kā trofejas.

Ja esi jauna un skaista(domāju Tu tāda arī esi), tad tiešām ir tādi puiši, kuriem meitenes ir kā trofejas.
pret atturībnieku izturētos ar lielu piesardzību. Gandrīz vai vienīgais iemesls, kāpēc cilvēks neiedzer pat 1 alu uz Jāņiem un 1 šampanieša glāzi kāzās vai uz Jauno gadu, manā skatījumā ir problēmas ar alkoholu pagātnē un neprasme sevi kontrolēt.

Es laikam arī esmu pieskaitāms atturībnieku klubiņam. Un nē, man nekad nav bijušas problēmas ar alkoholu, vienkārši negribu dzert un viss. Māku sevi izklaidēt bez grādīgā. Heh, būs vien jāsāk pamazām dzert, citādi meitenes ar mani negribēs draudzēties.:-D
Personīgi man labāk patiktu, ja blakus būtu cilvēks, kas kaut ko vēlas sasniegt, nevis palikt pie pašpietiekamības.

Vot šo momentu dargās dāmas lūdzu izskaidrojiet. Kas tad īsti slēpjas aiz to vārdu salikuma "kaut ko vēlas sasniegt". Kāds ir tas vīrietis, kurš tiecās pēc attīstības? Tas kurš strādā nevis 5 dienas nedēļā, bet visas 7? Vai tas, kurš lasa grāmatas non-stop režīmā?
25.07.2017 22:29 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Heh, būs vien jāsāk pamazām dzert, citādi meitenes ar mani negribēs draudzēties.

Kā arī viņas visas krietni smukākas izskatīsies ;)
Kas tad īsti slēpjas aiz to vārdu salikuma "kaut ko vēlas sasniegt".

Nepareizi interpretē, "kaut ko sasniegt" šajā gadijumā nozīmē, ka jau ir visu sasniedzis un fb profils ir pilns ar ceļojuma bildēm, mašīnām un filozofiskām bildēm par sasniegšanu. :D
25.07.2017 23:27 |
 
10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nu jā, alkoholisma līmenis valstī ir tāds, ka pat uz nedzērājiem (nejaukt ar atturībniekiem!!!!!) skatās ar šķību aci.
25.07.2017 23:40 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Vot šo momentu dargās dāmas lūdzu izskaidrojiet. Kas tad īsti slēpjas aiz to vārdu salikuma "kaut ko vēlas sasniegt". Kāds ir tas vīrietis, kurš tiecās pēc attīstības? Tas kurš strādā nevis 5 dienas nedēļā, bet visas 7? Vai tas, kurš lasa grāmatas non-stop režīmā?

Nevajag ieslīgt galējībās. Ir gadījies sastapt cilvēkus, kuri tiešām nevēlas neko vairāk sasniegt, kuriem ir labi ar to kas viņiem ir. Nevēlas labāku dzīvesvietu, nevēlas doties ceļojumos, nevēlas kāpt pa karjeras kāpnēm. Viņiem ir labi ar to, kas ir, un neko vairāk nevēlas. Domāju, ka tas ir tas, ko cosmo dāmas nevēlas sev blakus. Tālāk jau kā nu kurš izvēlas attīstīties, ko izvēlas sasniegt - viens mācās valodas, otrs meklē labāku darbu, cits apmeklē kaut kādus kursus, vēl kāds lasa kaut vai tās pašas grāmatas (un nejau uzreiz non-stop režīmā).
25.07.2017 23:42 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nu jā, alkoholisma līmenis valstī ir tāds, ka pat uz nedzērājiem (nejaukt ar atturībniekiem!!!!!) skatās ar šķību aci.

Nu nesāc jau fantazēt...
25.07.2017 23:59 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
kādai ir pozitīva pieredze par to, kā cilvēks, blakus savam dvēseles radiniekam mainās.
Ļaudis mainās tikai tad, kad paši ir tam iekšēji nobrieduši - un neviens, neviens, NEVIENS no ārpuses to nevar ietekmēt. Pat otrā pusīte, dvēseles radinieks or smth . :-P
.
cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens un zobos cigarete?
precizējums, līdzatkarīga meitene, kas vislaik čalīti pieskatīs kā tādu mazu bērnu. ;)
26.07.2017 00:37 |
 
10 gadi
Reitings 4266
Reģ: 03.08.2009
cilvēku, kam pie vienas rokas būs meitene, otrā alkoholisks dzēriens un zobos cigarete?

Izklausās papretīgi.
26.07.2017 00:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits