LinSane komentāru nesapratu… bet es arī gribu dzirdēt padomus, ka tikt galā ar vientulību :) jo ar darīšanu vien nepietiek, lai kaut kas tiešām krasi mainītos.
Pirms kāda laika nomainīju dzīvesvietu uz centru, jo iedomājos, ka tur beidzot mani nekas neatturēs no dzīves baudīšanas, viss taču dažu soļu attālumā! Kā tad :D
Man vienkāršāk ir visu darīt vienai pašai, esmu intraverta un reizēm šķiet, ka citi mani nesaprot un tikai traucē. Bet es cenšos tam tikt pāri, ne tikai būt cilvēkos, bet arī komunicēt, līdz šim gan vienmēr attopos visu darot viena, viena regulāri eju uz tiem brīvdabas kino un improvizācijas šoviem, ko rīko Spīķeru kvartālā, noskatos un eju mājās :D patīk muzeji, bieži braucu uz jūru, mežiem, kādu botānisko dārzu, jo esot kaut kur pie dabas es varu pazaudēties stundām ilgi!
FB ir tāda lapa ‘Uzzini, iepazīsti’, kas ik pa laikam rīko dažādus pārgājienus dabā, piemēram, augustā tiek plānots pārgājiens gar jūru Liepāja-Pāvilosta vai ‘Abandoned places’ regulāri rīkot ekskursijas tepat pa Rīgu - Daugavgrīvas cietoksni, Mangaļsalas bunkuriem, bet es līdz šim neesmu tur iesaistījusies, vienmēr atturējusi iedoma, ka cilvēki nesapratīs, ko es viena dīvaine tur aizvilkusies, tādēļ, ja kādai interesē kaut kas šāds un līdzīgs - tad es meklēju partneri/-us vecumā ap 25 un uz augšu :)
!! Vēl, saklausoties padomus, ka visiem skumjajiem un vientuļajiem, vajag hobiju, pirms dažām nedēļām iegādājos fotokameru – ja kāda, zinot, ka kameru rokās turu pirmo reizi, interesē būt par fototrusīti, kopīgi ākstīties pa Rīgu un Pierīgas ārēm (kurās var nokļūt ar kājām, velo, auto, sabiedrisko transportu, vilcienu)– piedāvāju kādu reizi iziet pastaigā vai izbraukt ar velo, nu kaut vai līdz tam pašam Andrejsalas molam un kas zina, varbūt ne tikai vienu reizi :)