Pirmajā gadījumā tu nogalinātu John Wesley, kurš bija viens no visizcilākajiem evaņģēlistiem 19. gadsimtā. Otrajā gadījumā tu nogalinātu Bēthovenu. Trešajā gadījumā tu nogalinātu Ethel Waters, kurš bija melnādains lielisku gospeļu dziesmu dziedātājs. Ja tu teiktu jā ceturtajā gadījumā, tu būtu pasludinājis nāvi Jēzum Kristum!
Nabagiem nabagu problēmas.
Nebūtu viņu, būtu kāds cits. Tas ka 0.0001% no nabagiem kko sasniedz neko nenozīmē, tāpat nabagus vajadzētu kastrēt un arī neglītos/stulbos bagātos.es ceru ka esi kastrets? Un tapat daaki savai matei un tevam? Runa ar viniem, lasi viniem lekcijas nelien svesu d zive. Ej tak dari kaut ko riebjas ta naudesana te nemitiga? Gribetos redzet kada uki tu dzivo un kadi tev radi...
Pats tu esi nabags, jo pat neesi spējīgs aizdomāties par to, ka cilvēki izvēlas nealgot dārzenieku vai apkopēju nevis tāpēc, ka nebūtu naudas, bet gan tāpēc, ka nevēlas savās mājās svešiniekus. Pirms gada biju smagas izvēles priekšā, bija smagi apstākļi, kuru dēļ netiku galā ar savu dzīves vidi, bija izvēle paņemt apkopēju, turklāt zināmu, labu (no darba un ar ieteikumiem no draugiem). Nu nē, es labāk 2 naktī pati berzu grīdas, es negribēju, lai svešs cilvēks ver vaļā manas atvilktnes, redz, kāda man ir gultasveļa, utml.

Gribetos redzet kada uki tu dzivo un kadi tev radi...
Q7 diskusija mani nemaz neizbrīna, bet dažu lietotāju komentāri gan, īpaši no Sparkle puses, kura uzskata, ka ģimene, kas dzīvo 2 vai 3 istabu dzīvoklī mikrorajonos, noteikti neplānoja bērnu apzināti... what the actual fuck?