Sveikas. Vai arī jums ir tādas māņticības, kurām neticiet, bet tomēr ievērojiet? Man tā ir ar pārsplaušanu pār plecu un pieklauvēšanu pie koka. :) Tad nu šajā sakarā man ir jautajums- ar kuru roku īsti ir jaklauvē-ar labo vai kreiso? :-D nezināšanas dēļ, drošības pēc, klauvēju ar abām :-D:-D
Kalifornija, bez jokiem, bet daži tā saka :) Tāpēc jautāju :D Likās amizanti. Bērnībā to nevarēju izprast. Kāpēc jāklauvē pie galda un kāds jāaicina iekšā.
man ir nekāpt uz akas vākiem , ja nokrīt dakša vai nazis tad paceļu un pret galdu uzsitu nez kpc :D bet visādi citadi neticu nu pa melno kaķi vispar izdomaja laikam kāds kurš ienist dzivienkus :D
Nerea,,oho, to nebiju dzirdējusi :-D varbūt atceries, ar kuru roku klauvēja? :-D Gooolden, uz akas vākiem arī nekāpju, bet tur nevadīs pēc māņticības, bet bailem, krusttēvs tā gāja bojā :-(
Ja eju ar kādu kopā un katrs iziet pa citu pusi stabam,kokam ,sāku "čau":-D Pie koka ar situ, pār plecam spļauju:-D Ja saku ko sliktu,bet nevelu tam cilvēkam,tad paņemu takā plaukstā tos vārdus un aizpūšu prom.:-) Laikam vairāk nekā tāda nav;)
Kalifornija -līdzjutibu. aa tikko atcerejos vel vienu ja es eju ar kadu un ir divi koki vai stabi tad apeju un velku lidzi ari otru jo nevra iziet cauri viniem jajiet apkart lai nesastridetos :D
Spļaudos pār plecu, dauzu kokus, cenšos neko sliktu nerādīt uz sevi,bet ja sanāk,tad paņemu un nopurinu vai aizmetu prom, ne vienmēr, bet citreiz ja katrs paiet gar savu staba pusi, tad saku čau.
Sognare, paldies, savādāk, klauvējot ar abām, vienmēr ir tāda sajūta, ka "neitralizeju" pareizo variantu un sliktais tāpat var notikt :-D ārprāts, uzrakstot pati saprotu, cik muļķīgi uzvedos :-D:-D
Neesmu māņticīga un neievēroju nevienu no šiem "rituāliem". Starp citu, mani nenormāli kaitina tas, ka es nošķaudos un man pasaka: "uz veselību!" Ciest nevaru. :-D Darbā, mazpazīstamākās kompānijās ignorēju, mājās par to uzvelkos.
Daenerys1 mani arī šķaudīšanas "uz veselību" mazliet uzvelk. jo cik lasīju, pieklājība vispār liek ignorēt otra šķaudīšanu, nu un lielākoties jau tā škaudīšana piemetas no putekļiem vai smaržām un nekāda sakara ar slimošanu vispār nav.