Lai nu kā - ģimenes ārsta tajā dakteru / pārbaužu virknē nudien nebija.tiesi ta! sanitaro nupat kartoju sava Lacplesa ielas 5 poliklinika, atri ari gimenes arsts stradaja. Tiesa registratya calis galigi stulbs,s aka teikt ka sanitaro kad tikai vers kartt, teicu ka man vajag flurigrammu un savu gemenes arstu kas sodien strada, samaksaju un 10 min laika nokartoju! Labi ka pati labak zinaju nevis registrators ko var un ko ne uzreiz nokartot....:-D:-D:-D
Ģimenes ārsts tur paraksta kaut ko tajā lapā, cik atcerosARODARSTS... kartoju karus 3 gadus so lapu ..ta jadara...
Rīdziniece paldies. Noderēja Tavi linki. Uzzināju cik mana daktere bieza.:-D:-D:-D ta ka ja esi centra atri u to mozumu un cik un nokartosi.;-)
Bet man sanitāro gan nenokārtoja 10 minūšu laikā, es uztaisīju plaušu rentgenu, man pateica, ka parakstīs tikai tad, kad reāli būs atbildes no rentgena, Biķernieku poliklīnikā tas aizņēma 5 dienas.:-O:-O:-O murgs, man zimogu uzreiz iespieda, atbolde busot pie mana arsta...zvaniju viss ciki piki... ta ka vienmer varu dazu inusu laika nokartot. No registraturas kur samaksju vel lidz rentgeran nebiju atnakusi kad citi amekletaji teica manu vardu un ka mani sauca jau kabinetaa.:-D:-D:-D