Sveikas!
Man jau 2. mēnešus uzmācas neatlaidīgs un kaitinošs pielūdzējs. (e)
Tātad izstāstīšu visu no paša sākuma. Pirms apmēram 5-6. mēnešiem pašķīros ar tagadējo
puisi, tajā laikā man tiešām bija tam grūti tik pāri, likās, ka viņš ir paņēmis visu līdzi, un labākā draudzene milzīgi satraucās par manu depresiju, bet var jau saprast - biju briesmīga. (s)
Viņa teica, ka man jātrod jaunas attiecības, es to nevēlējos, jo kaut kur dziļi sirdī cerēju, ka puisis atgriezīsies un viss būs pa vecam. Tomēr mana draudzene nav tāda, kas padodas, viņa ir īsts spridzeklis, neatlaidīga un reizēm kaitinoša. :-D:-P
Bet nu viņa pielauza mani satikties ar šo te viņas kavalieri, sākumā man puisis patika, inteliģents, pieklājīgs un vienkārši jauki, un atvērti izturējās. Pēc randiņa viņš jautāja, kad varam tikties es pateicu, ka piezvanīšu ( nebija pat nodoma to darīt, jo prātā bija pavisam cits vīrietis. ) bet negribēju tik jauku un mīļu puisi atraidīt. Pagāja nedēļa un sapratu, ka jāparunā ar tagadējo ( tajā laikā bijušo ) puisi. Mēs salīgām, jo strīdā biju vainīga es. Un tad man sāka rakstīt tas kavalieris visādas muļķības, sākumā atšuvu maigi, bet vēlāk jau rupjāk, jo tas gāja pāri rāmjiem. Lieki pieminēt, ka katru rītu pie manis ir ziedi, kartītes un dāvanas, viņš izseko mani un manu puisi sociālajos portālos, iet uz veikaliem kur mēs, un nu dara visu iespējamo. Nezinu ko, lai dara :D, tiešām negribu, lai mans puisis uzzina par šitām muļķībām, jo nu uzbāzīgajam galvā vēji. Raksta, ka mīl, lai gan esam satikušies 1.reizi. Smieklīgi. :-P
Ciest nevaru tādus cilvēkus, bet vienalga ko es saku, tāpat neko nelīdz.
Ko darīt ar šādu cilvēku?