Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atdodu grāmatas par brīvu

 
Reitings 5
Reģ: 30.06.2017
Sveiki.
Atrodu un pārdodu savas personīgās grāmatas. Aicinu arī Jūs iesaistīties, ja Jums mājas un/vai kādā citā vietā stāv jau izlasītas grāmatas un esiet Rīgas pusē, tad sazinieties ar mani šeit un/vai mājaslapā. Jūsu grāmatas tiks nodotas tālāk, citiem lasītājiem. Saudzējiet vidi un pats galvenais - dodiet grāmatām otru elpu. Mūsdienās cilvēki mēdz pāriet arī uz e-grāmatām, tomēr nezūdoša vērtība un iespēja paņemt taustāmu, papīra formā grāmatu vienmēr ir un būs aktuāla. Svarīgi ir nodot stāstus tālāk, nākamajām paaudzēm. Mēs visi savos laikos arī maziem bērniem esam stāstījuši dažādus stāstus... No kurienes tie rodas? Kā Jums liekas? Dodiet arī savam jaunajam atvasēm šo iespēju. Neaizmirstiet arī par citiem.
Ar cieņu pret grāmatām un to lasītājiem.
Es galvenokārt piedāvāju....
Seno un klasisko - skatīt sadaļu senas, klasika un sēriju sadaļas.
Grāmatas dāmām, jauniešiem un mūsdienu literatūra - skatīt sadaļu jauniešu literatūra.
Bērnu stūrītis - grāmatas bērniem. Pasakas un stāsti, kā arī citas grāmatas - skatīt sadaļu mazajiem ķipariem.
Zaļais stūrītis - grāmatas dārzniekam, kā arī citiem, kuriem aktuāli ir dārza darbi, kā arī vēlas iegūt vairāk info par augiem un tamlīdzīgi. Noderēs grāmatas arī priekš mācībām - skatīt sadaļu botānika.
Pieejamas arī dažādas grāmatas par brīvu. Mācību, senas, jaunas, mūsdienu, dabas, bērnu, jauniešu un daudzas citas.
Vairāk info par grāmatām Jūs variet uzzināt pie manis un/vai mājaslapā - skatīt sadaļu otrā elpa. (* Varbūt tiks mainīts sadaļas nosaukums uz par brīvu)
Informācijai.
Mājaslapā var apskatīt visu manu grāmatu piedāvājumu. Visas grāmatas ir pieejamas. Tomēr informāciju derētu precizēt pie manis. Atrodos Rīgā. Var atbraukt grāmatām pakaļ. Piedāvāju arī piegādi Rīgā - kurjers, Omniva, DPD paku skapis un pastastacija, kā arī pasts. Piegādāju arī personīgi. Piegādes grafiks un maksa par to ir skatāma mājaslapā - labajā pusē, ja esiet no datora un pašā lejā, ja esiet no telefona. Saziņai ar mani jautājumos par grāmatām, piegādi, apmaksu, pasūtījumu un tā tālāk variet izmantot live chat un pieprasīt atzvanu
Piezīmes.
Ja vēlaties izmantot tālāk jebkāda veida informāciju, kas norādīta mājaslapā, tad pirms tam saskaņojiet to ar administrāciju. (Rakstiski) P.S. droši variet share (dalīties) sr info sociālo tīklu platformās. Izmantojot share pogas.
Informācijai.
Atdodu un piedāvāju tikai savas personīgās grāmatas ar mērķi tām atrast jaunus lasītājus un nodot tālāk, citiem lasītājiem. Ja arī Jūs vēlaties iesaistīties, sadarboties, kā arī atdod/ziedot savas grāmatas, tad sazinieties ar mani. Jūsu grāmatas tiks iekļautas datu bāzē, mājaslapā un grāmatu sarakstā, tām tiks atrasti jauni lasītāji.
Apmaksa. / Samaksa.
Sēriju, klasika, senas - sākot no 1 EUR.
Jauniešu literatūra, mazajiem ķipariem - sākot no 2 EUR.
Botānika - 1,5 EUR.
Par brīvu (otrā elpa) - 0,00 EUR.
Skaidra nauda, pārskaitījumums, Paypal, karte online.
Jautājumi? / Ieteikumi? / Atsauksmes?
LAPU SKATIES ŠEIT.
LINKS UZ LAPU (t)(t)(t)(t)(t)
13.07.2017 19:24 |
 
Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Vajadzētu tevi nobanot par virsraksta nesakritību ar piedāvājumu.
13.07.2017 20:22 |
 
Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Papētīju piedāvājumu. Ideja laba, bet trūkst apraksts, par ko ir grāmata. Vāks, autors un nosaukums neko diemžēl neizsaka.
13.07.2017 20:40 |
 
Reitings 5
Reģ: 30.06.2017
@Eva99 Paldies par Jūsu atsauksmēm. Šāds tehnisks risinājums varētu būt pieejams jaunajā verijā un/vai nākotnes plānā. Atgādinu Jums par to, ka vienmēr variet sazināties ar mani izmantojot mājaslapā pieejamās iespējas un uzdot jautājumu par grāmatu, kas Jums ir aktuāla. Jums tiks šī informācija nosūtīta uz e-pastu un/vai tiešsaistē. Piedāvāju izveidot arī .PDF failu ar pirmajām desmit lapām un/vai Jums aktuālo. Droši var uzjautāt. Bet paldies par Jūsu atsauksmi. Domāšu par šādu risinājumu un ceru to ievest. @Vakardiena Atvainojos par Jums par sagādātajām neērtībām.:-)
13.07.2017 20:49 |
 
Reitings 5
Reģ: 30.06.2017
@Eva99 Vai Jūs apskatijāt tikai grāmatu sarakstu, kas ir publicēts pirmajā lapā un balstoties uz tā izdariet secinājumus? P.S. Jūsu piedāvātais risinājums vairāk atbilst i-veikala platformai. Jāpiebilst, ka nesāku visu to, lai pārvērstu to par komercdarbību. Bet kā jau minēju iepriekš, tad uz citas bāzes būtu iespējams šāds risinājums. P.S. Grāmatu sarakstam sākumlapā ir tikai informatīva nozīme. Piedāvājums plašāk skatāms mājas lapā. Tuvākajās dienās plānots veikt mazus uzlabojumus.
13.07.2017 22:26 |
 
Reitings 5
Reģ: 30.06.2017
Noderīga info.
Tagad pie grāmatām ir pievienota anotācija, saturs, apraksts u.t.m.
Pie katras grāmatas tagad ir nodīta cena.
Pilnībā no jauna izveidotas sadaļas un pievienotas jaunas grāmatas.
Citi jaunumi - info sadaļā.
Laipni lūdzu un gaidīšu atsauksmes no cosmo rējējas.
P.S Piedošanu, ja tiešām šeit ir kāda ar tādu niku, nekā personīga. :-)
15.07.2017 19:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits