Situācija ir tāda,ka manai mātei patīk visu kontrolēt,lai visi dara to,ko viņa grib.Nesen sāku dzīvot kopā ar puisi,bet mamma protams darīja visu,lai es atgrieztos mājās-visu laiku zvanīja,kliedza,draudēja.Nu atgriezos,lai tikai nomierinās.Un tagad viņu atkal neapmierina tas,ka es it kā sēžu uz viņas kakla(t)Es cenšos piestrādāt un palīdzu viņai maksāt par dzīvokli,pērku produktus.Un protams,ka cenšos brīvdienās palikt pie puiša;-)Tagad mums ir atkal radies konflikts par to,ka es neģērbjos tā,ka viņa grib:-DUn tāpēc viņa visu laiku mani pazemo ar kaut kādiem stulbiem komentāriem par seju,figūru,kājām utt.:-|Uzreiz pateikšu,ka viņa nav vientuļa un viņai ir vīrs(mans patēvs).Bet viņa arī viņam visu laiku saka,ko darīt,ko vilkt,kur iet:-DViņš protams uz to nereaģē un tāpēc viņa sāk trakot vēl vairāk:-DMan jau pašai sāk braukt jumts,jo es nevaru izturēt tās stulbās prezenzijas,kurām vispār nav nekāda pamata.Saprotu,ka varu atkal parvākties pie puiša un ignorēt māti,bet viņa neliksies mierā un turpinās krist uz nerviem;-)