Čau visiem!
Man te ir izveidojusies situācija, kurā esmu nonākusi pirmo reizi, un nezinu kā rīkoties, tāpēc nolēmu paprasīt jūsu palīdzību un viedokli.
Pirms dažām dienām, piereģistrējos visiem zināmā iepazīšanās aplikācijā "Tinder" , pēc dažām dienām man uzrakstīja viens puisis, čatojām viss bija ok. Tad viņš man neatbildēja , kādas divas vai vienu dienu,tad nolēmu pati uzrakstīt- tā arī izdarīju. Viņš atbildēja, protams čatojām un tā, tad viņš iedeva savu numuru, lai pārejam uz wpp, jo viņam Tinder esot zb. Tur arī pārgājām čatot,esam sarunājuši tikties pēc vienas dienas.. bet problēma,tāda ka viņš man neatbild jau divas dienas.. un wpp rāda, ka viņš manu ziņu nav izlasījis, un uzlicis, lai nevar redzēt ,kad bijis wpp( bet tas jau bija uzlikts, jau kad pirmo ziņu aizsūtīju tur).Tas jau saprotams, ka viņš katru dienu tur iet..
kā jūs domājat , man viņam jautāt, vai tikšanās ir spēkā? Man tas itkā būtu jāzin, lai zinu , kā saplānot savu dienu, jo nedzīvoju Rīgā.. itkā jau no otras puses negribas skriet pakaļ, ja noignorējis, tad tā jau arī ir atbilde.. bet nuu tomēr, uz visiem 100 gribas zināt, kas notiek ar tikšanos.
Man viņam jautāt vai tomēr nē?:-/:-/
Paldies, jau iepriekš :-)