Vai nu mehāniski kaut kā radi bojājumus (depilācija,skūšana) vai kaut kāda slimība, es gan nezinu kā tas saucas, bet zinu daudz cilvēkus, kuriem noteikti ādas rajoni vienmēr bijuši sarkanāki un klāti ar milzum daudz sīkam pumpiņām
nikitinna aa jā, patiešām, man ir 3 pazīstamas meitenes, vienai alerģija no zemenēm, otrai no mandarīniem, trešajai no šokolādes :-Dtikko kā apēd tā izsitumi
Nē, nezinu gan, es pat nezinu vai to var ārstēt, jo man dažas vecās klasesbiedrenes kopš pirmajām klasītēm vēl līdz šai baltai dienai staigā ar sarkanām rokām, pleciem, dekoltē
Varbūt esi pēdējā laikā lietojusi citu veļas mazgājamo vai mīkstinātāju un no tā alerģija? Es gan ieteiktu pirms doties pie alergologa (lai noteiktu no kā alerģija), aiziet pie dermatologa, kas pateiktu, kas tas vispār ir.
Es viņu cītīgi katru rītu un vakaru smērēju pēc dušas, uzlabojumi ir. Viss gandrīz nogājis un vairs niezes nav. :) Pārbaudīties, no kā tas ir, tik un tā nenāktu par sliktu. Var smērēt arī uz rokām - ātri iesūcas.
P.S. Man niezes vispār nav, tikai tas ,ka āda izskatās šausmīgi līdz ar to(nav gluda,bet gan grubuļaina). Skatoties uz citām ,kurām ir gluda un smuka āda ,pārņem izmisums ...:'-(
Zināt kā ir , meitenes! Vispār ar tām mazām pupiņām ir tā, ka es esmu iegādājusies tādu ķermeņa pieniņu kurš ir domāts ļoti sausai ādai un it kā mazāk ir palikuši bet vēl ir .Varbūt tad problēma ir tā ,kā man ir ļoti sausa āda un vajag darīt tā lai āda elpo un barot ar to ķermeņa pienu ļoti sausai ādai ?
Varbūt vērts tomēr aiziet un noskaidrot cēloni? Vienkārši no sausas ādas tā gluži nevajadzētu būt, jo nu, daudziem ir sausa āda, bet šāda lieta neparādās. Tur kaut kāda cita kombinācija, kas to visu ietekmē.