Pilnīgi noteikti iesaku LU! Pirmkārt, pasniedzēji samērā jauni, moderni un zinoši (nemāca tikai tukšu teoriju, kas bija aktuāla pirms 10 gadiem), pirmā kursa otrajā semestrī būs uzņēmējdarbības ekonomika, kur būs iespēja kopā ar komandu uzsākt savu biznesu un veikt pirmo pārdošanu, vēlāk iespēja iesaistīties biznesa inkubatorā (cik man zināms RTU to nepiedāvā). Tev noteikti kādreiz būs arī jāierodas pašā universitātē un LU BVEF fakultāte atrodas pašā centrā Aspazijas bulvārī 5, savukārt RTU no centra ir ļoti tālu. Ja kādā brīdī izlemsi pārnākt uz klātieni, tad budžeta vietu LU ir vairāk nekā RTU. Protams, ja izvēlies RTU, tad jārēķinas, ka arī ekonomistiem būs jāmācās ķīmija un fizika, vispār RTU kopumā apgūstamo priekšmetu ir daudz, LU daudz kas atšķiras un šķiet noderīgāks (es lielākā sajūsmā biju par tiesību zinātnes ieraudzīšanu lekciju sarakstā). Kā arī studijas LU var viegli apvienot ar darbu, iegūsi kvalitatīvu izglītību, bet nebūs katru vakaru traki nomocīts. Kopumā arī no citiem esmu dzirdējusi, ka konkrēti finanses un ekonomiku labāk studēt LU, šī augstskola vairāk specializējas šajā jomā, RTU ir jēga iet uz inžinieriem un arhitektiem.