Puikam bija vannina ar ieliktniti, bet izmantojam tikai ciemojoties pie vienas no omem, jo tur nebija lielas vannas.
Tagad pasi esam situacija, kad ir tikai dusa - tapec pirksu parastu vanninu, bez nekadiem ieliktnisiem, jo tik mazam bebitim labak patik peldeties, nevis gulet uz cietas plastmasas vai slapjas svammes.
Ta ka, ja tev majas ir vanna, tad tava vieta vispar nepirktu nekadu vanninu. Man bija ertak bebi peldinat lielaja vanna.
Nu, termometru var nopirkt, ja baidies, ka iebazisi parak karsta vanna. Man ari bija, bet uz beigam jau piesavos iztikt bez ta. Otrreiz nepirksu.
Partinamo virsmu neizmantoju vispar. Man vannasistaba uz velasmasinas bija iekartota vietina pamperu mainisanai un masazam pec vannas.
Ja, kokvilnas autini/paladzini ir noderiga lieta, bet pa cik mans vispar atraugas nelaida, tad lieliski iztiku ar 3gb.
Protams bez speciala bebja dviela var iztikt, bet man jau patikas tie ar kapucisiem. Tagad ari mazajai ir gan kokvilnas ar kapuciti, gan tads super mikstais, siltais no aliexpress ar kapuciti.
Ar drebitem iesaku neaizrauties, ja vien neesi parak slinka un vari sad tad kaut izlietne ar rokam izskalot kaut ko. Pirmajos menesos tik strauji no visa izaug, ka pilnigi zel izteretas naudas. Velak, kad vairs neaug tik strauji, tad var nedaudz izpausties, jo tas nesasanas periods bus ilgaks.
Principa es uz katru izmeru iztiku ar kadiem 3-4 komplektiniem, bet japiebilst velreiz, ka mans nebija atraugu zakis un ari garam pamperam kaut ka nekad nekakaja.
Vel par drebitem runajot, es, piemeram, nemaz neizmantoju bodijus ar isajam rokam. Redzes ka tagad vasara, bet kaut ka skiet, ka jaundzimusajam tapat nebus parak karsti ar garajam rocinam, tadel nemaz nepirksu liekas apgerba kartas.
Iesaku nepirkt neko, kas velkas pari galvai.
No sedzinam pati pagaidam esmu nopirkusi tikai vienu siltu, mikstu flisa pledinu un otru sitadu, aditu, ar cauruminiem:
Lielo segu pirksu velak, bet noteikti tadu pasu ka bralim. Nezinu kas ta pa firmu, tacu pirkam babycity cena ap 60 euro. Izcelas ar to, ka ir loti silta un elpojosa, kas man bija loti svarigi, jo ja nu mazais uzvelk sev uz sejas, tad isti nosmakt nevar.
A, kermena ellinu ari noteikti iesaku iegadaties. Vismaz es mazo katru vakaru peldinaju un nedaudz pec tam pamaseju ar ellinu gan relaksacijai, gan lai adai butu kads aizsargslanitis. Pirku tikai Weledas klingerisu ellinu un dusas zelejas. Neatbalstu Johnsonus un tml sudus.
Ja, nu, kas tad iespejams Benu aptieka veljoprojam akcija var iegadaties 2 Weledas dusas zelejas/sampunus par vienas cenu (11 euro). Vismaz es pirms 2 nedelam nopirku!