Sveikas! Sēžu darbā un atnāk no Omnivas sms,ka man atnākušas divas paciņas. Neko neesmu sūtījusi, tāpēc man tāds viegls izbrīns,kas notiek. Varbūt kāda zina,kas tā par firmu Agentūra ŪPAS UAB? Iegooglejot neko nesanāk noskaidrot.
No vienas puses jā, interesanti:-D No otras - neizpratne(t) Bet aizdomīgas, šaubīgas paciņas jau Omniva nenodotu līdz klientam, likvidētu vai sūtītājam sūtītu atpakaļ. Es vismaz tā domāju.
Es vienreiz biju ļooti pārsteigta, ka kaut kāds pilnīgs Ali štrunts par kapeikām tika piegādāts ar Omnivu, tā ka var būt arī ALI sūtījums. Bet kas tur ko baidīties? Tu tiešām domā, ka atvērsi pakomātu un tur būs bumba vai Sibīrijas mēris? :-D
Es arī šodien saņēmu sms,ka man no šīs aģentūras sūtījums atnācis. Iekšā bija Garnier dezītis ar zaļo tēju. Galvenais,ka neesmu piedalījusies konkursā,bet viņu mājaslapā rādos,ka esmu piedalījusies konkursā.
Man arī atnāca, bija paciņa no Garnier, kaut kad pasen biju pieteikusies viņu mājas lapā izmēģināt jauno BB krēmu un šodien atsūtīja (un nevis paraudziņu, bet visu iepakojumu)