Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cerēt un cīnīties?

 
Reitings 3
Reģ: 02.07.2017
Sveiki, nezināju kur citur vērsties pēc kāda viedokļa/padoma.
Tātad situācija sāpīga no manas puses, tikos ar sievieti (33) kura ir vecāka par mani 8 gadus, viņai ir dēls no cita vīrieša, bet tas man netraucē un esmu gatavs to pieņemt, tikāmies tikai nogalēs un reti darbadienu vakaros. Gultā bija fantastiski un nekad nestrīdējāmies viens otram jutāmies lieliski, mierīgi un izbaudījām viens otru līdz es visu sabojāju ar to, ka biju pret viņu pilnīgi atklāts pastāstot par to, ka uzraksta kāda bijusī, jeb mēģina tikties. Pēdējā mēneša laikā uzrakstīja pāris un viena pat ar dāvanu fiziski apsveica dzimšanas dienā, protams viņai to pastāstīju un sākās tas, ka viņa vairs neuzticas tik ļoti un visu laiku šaubās par to, ka metīšu pa kreisi, bet esmu lojāls līdz pēdējam un nav tādas domas pat galvā nākušas. Līdz beidzot neizturēju un prasīju, kas ar mums notiek un kāpēc vairs netiekamies un mazāks kontakts, atbilde bija negaidīta - Man pret tevi vairs nav tik liela uzticība un nezinu vai mums kaut kas sanāks, sarakstās ar citu, viņš neliek man raudāt un uzticos viņam vairāk, bet nekas nopietns tur nav.
Pēctam tikāmies vēl 2 reizes lai par to parunātu un viss noslēdzās ar skūpstiem/mīļošanos, bet nākamā diena atkal klusums un vecais teksts par neuzticību. Ir iespēja tikties, bet viņai nav vēlmes un atbild ar samērā vienmuļi. Saka, ka padomāšot un nezinot vai kaut kas būs, jeb nē. Prasot tieši Jā/nē arī atbildi nesaņemu. Tagad nezinu, ko vairs darīt un kā pierādīt, ka viņa ir mana īstā, var uzticēties un nekad neapbēdināšu ar tiem tekstiem par ex.
02.07.2017 23:13 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kāpēc Tev viss sīkumos jāstāsta? Tu redzi ,kad viņu tas uztrauc ,jūtas nedroši. Vai nestāsti neko no sērijas- man atrakstīja bijusī ,es satiku uz ielas bijušo ,uzdāvināja dāvanu utt., vai arī nebūs Jums pa ceļam! Tik Tev jāapzinās,ja viņa tā reaģē ,tad viņas klātbūtnē arī neliels flirts ar citu nebūs pieļaujams ,jo arī būs apvainošanās. Padomā vai Tev tas der!
02.07.2017 23:27 |
 
10 gadi
Reitings 1025
Reģ: 29.01.2009
Paga... beigās uzrakstīja viena vai vairākas bijušās? Ar vienu vēl tikies?
Izklausies mazliet nenobriedis! Pēc tam vēl muti virināt, ka apsveica... tikāties...
Protams, ka rodas šaubas. Vēl, ja tiekaties īsu brīdi un reti.
03.07.2017 00:49 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Tagad nezinu, ko vairs darīt un kā pierādīt, ka viņa ir mana īstā, var uzticēties un nekad neapbēdināšu ar tiem tekstiem par ex.

Par to vajadzēja domāt ātrāk, ir jāsaprot,ka ne visiem patīk ,ka runā par bijušajiem/jām. Atklātība nenozīmē tikai pastāstīt ar ko tikās nejauši vai speciāli, to cilvēks var arī nesaprast, tas ir kā gribēju kā labāk,sanāca kā vienmēr. Ex ,tās ir tavas atmiņas, piedzīvojumi,pārdzīvojumi un šaubos,ka cilvēks ar ko tagad esi kopā vēlētos dzirdēt ko par tavām atmiņām ,pārdzīvojumiem vai piedzīvojumiem, pat ja tu tieši to nesaki, tāpat cilvēks var aizdomāties par to. Reizēm ir lietas,pa ko labāk paklusēt, ne jau lai slēptu,bet lai nesapinatu otru cilvēku. Te es domāju,ja redzēji kādu bijušo, nu redzēji, pasaule var būt maza un nejauši satikt, labi, bet nu neskrien uzreiz stāstīt to, viss atkarīgs no otra cilvēka. Būs,kam neuztrauks tas, bet būs kam būs nepatīkami. Labāk reizēm, ir paklusēt, pat ja domā,ka šādi esi atklāts un godīgs, protams,ja te netiek runāts par fizisku krāpšanu, ko gan uzskatu,ka vajag atklāt,lai cilvēks zin kā tālāk rīkoties, ja bijušo satiki nejauši un neko nedarīji ,tad labi, lai tā arī paliek, nevajag lauvu aiz ūsām raustīt;)
03.07.2017 06:11 |
 
Reitings 3
Reģ: 02.07.2017
_komedija_ Vairākas, jo nekad iepriekšējie sakari nav beigušies slikti vai ar pārmetumiem. Protams esmu jauns un tā saprašana nav tik liela un pieļauju dažas jaunības kļūdas un atklājos pa daudz radot tās šaubas. Tagad, nezinu pat kā kko labot, jo no viņas tomēr vēl saņemu atbildes nav tieši teikusi - Piedod, bet ejam katrs savu.
Sognare Un to es palaidu garām, ka labāk tā nē un dažreiz klusēt par tādām lietām, jo nezinu kāda iemesla dēļ uzskatīju, ka viņa sapratīs tādu lietu tāpat kā es.
03.07.2017 08:03 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir vīrieši, kas cenšas sev uzsist cenu informējot dāmas, ka viņi ir pieprasīti, ir interese no citu dāmu puses, kas, protams, ir muļķīgi, manuprāt.. varbūt viņa tagad domā, ka esi no tiem vīriešiem, kas tādejādi apliecinās. Protams, sieviete daudz rūpīgāk apsvērs, vai vajag vinai attiecibas ar konkrētu vīrieti, ja ir bērns.
Kā rīkoties? Centies! Uzmanība, kaut vai tie paši ziedi utt. Pierādi ar darbiem, ka Tavi nolūki ir nopietni :) Veiksmi!
03.07.2017 08:13 |
 
Reitings 132
Reģ: 04.03.2015
es nezinu cik man draugam ir bijušās un kā vispār viņas sauc, viņs par maniem ar nezin, neesmu arī kontaktējusies un nezstāstu... tapēc arī ir BIJUŠIE, jo tie bija..liekas stulbi uzturēt kaut kādas mākslīgas attiecības, tjip "paliksim draugi"..
tekstā minēji "mēģina tikties", "uzrakstīja".....bet ja jau tu esi tik pret tad neatbildi un nobloķē
03.07.2017 12:11 |
 
10 gadi
Reitings 1025
Reģ: 29.01.2009
Es nekontaktēju ar nevienu bijušo. Man tāds raksturs - jas bijis, bijis.
Savādāk būtu, ja būtu kopīgs bērns.
03.07.2017 12:32 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Sognare Un to es palaidu garām, ka labāk tā nē un dažreiz klusēt par tādām lietām, jo nezinu kāda iemesla dēļ uzskatīju, ka viņa sapratīs tādu lietu tāpat kā es.

To nevis palaiž garām,bet tas ir pašsaprotami,tak tas,ka tu saproti,nenozīmē ka meitene ar sapratīs. Tev būtu patīkami,ja viņa par saviem bijušajiem stāstītu? Ja,jā,tad tas jau nenozīmē automātiski,ka arī viņai tad būtu patīkami.
03.07.2017 12:59 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Piekrītu cormeum ...
Pluss, ja sanāktu konflikts, viņai var rasties iespaids, ka apliecināsies un mierināsies pie bijušajām, kuras "karas tev kaklā" , acīm redzot, sieviete bija daudz augstākās domās par tevi un tagad jūtas vīlusies
03.07.2017 13:11 |
 
Reitings 142
Reģ: 22.07.2013
sarakstās ar citu, viņš neliek man raudāt un uzticos viņam vairāk, bet nekas nopietns tur nav.

Emm... es pareizi saprotu? Viņa sarakstās ar citu vīrieti (iespējams romantiskos nolūkos, ja jau par viņu runā kā par potenciāli labāku draugu) esot attiecībās ar tevi, bet pati rīko scēnas, jo tu mierīgi izšķīries ar bijušajām un viņas tev ik pa laikam uzraksta un apsveic dzimšanas dienā?
03.07.2017 13:57 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
ko vairs darīt un kā pierādīt, ka viņa ir mana īstā, var uzticēties un nekad neapbēdināšu ar tiem tekstiem par ex.
Kā Tu zini, ka Tev viņa un Tu viņai esat viens otram īstie? Jo tas, ka Tu nemanīji, ka tajos brīžos, kad runā par savām ex (daudzskaitlī, starp citu, nevis tikai vienu reizi, bet vairākas reizes), ka viņai nav tas patīkami,- tas, ka Tu to nemanīji vai pat nenojauti, tas nav labi.
.
Te ir divi varianti:
1) vai nu neesat viens otram īstie (jo īstie viens otru jūt pietiekami labi, lai vismaz saprastu, ka otrs tiek kaut kā sāpināts, un lielākas intimitātes gadījumos savstarpējas nesaprašanās ātri arī tiek atrisinātas)
2) vai arī, ja esat viens otram īstie, tad esi vēl par zaļu, lai veidotu dziļas, intimitātes pilnas attiecības, un Tev vēl kārtīgi derētu šo to iemācīties, lai saprast pašam sevi un otru cilvēku, ar ko veido attiecības.
03.07.2017 14:14 |
 
Reitings 174
Reģ: 05.06.2017
Ar bijušajiem netiekos, taču manā Facebook draugu lokā ir palikuši vīrieši ar kuriem savulaik saistījušas simpātijas, bet esam draudzīgi šķīrušies un aizgājuši katrs uz savu pusi. Protams, es viņus virtuāli apsveicu jubilejās, tāpat kā viņi uzraksta vēstuli un apsveic, ja man ir dzimšanas diena, vārda diena, BET - uzskatu, ka tas ir kas tāds par ko nav jāzina citiem, kuru nu vēl otrai pusītei! Par sava vīrieša bijušajām sievietēm zinu tikai tik daudz, ka zinu cik ilgas bijušas attiecības un kādu iemeslu dēļ šķīrušies. Viņš par maniem bijušajiem zina tikpat daudz. Uzskatu, ka atklāt visus sīkumus nav nepieciešams, jo tā ir mūsu pagātne. Tāpēc es nekad savam vīrietim nestāstītu par to, ka, redz, mani bijušais draugs apsveicis dzimšanas dienā, jo - priekš kam viņam tāda informācija? Un kāda man būtu jēga ko tādu stāstīt? Ar to gribu teikt, ka cilvēks ar kuru esi kopā TAGAD, ir Tava tagadne, un šim cilvēkam nav jāzina viss par Tavu pagātni. Līdz ar to saprotams, ka sieviete domā, ka vēl esi jauns un nenopietns, un ka jebkurā brīdī, kad atkal uzrakstīs kārtējā bijusī, vari vienkārši no viņas aiziet. Tās ir tīri cilvēciskas šaubas, kuras, domājams, iezagtos ikvienā no mums. Ko darīt? Izrunāties. Jo citu iespēju jau nav. Esi atklāts, nebaidies runāt par savām bailēm vai šaubām, nebaidies pateikt, ka, jā, biji muļķis, ka stāstīji viņai ko tādu, bet saproti, ka savu dzīvi redzi kopā ar viņu, ne kādu citu. Un tad jau, pēc kārtīgas, atklātas sarunas, domājams, spēsiet nonākt pie kaut kāda rezultāta.
03.07.2017 16:46 |
 
Reitings 3
Reģ: 02.07.2017
Edie Uz to arī diemžēl viņa vairs nevēlas iet, negribot par to lāga runāt un tikties, ja tas būtu mans sarunas mērķis kur nu tagad iedziļināties. Šī brīža situācija jau ir tāda, ka viņa ne ar vienu nevēlas tikties un pagaidām mana cīņa ir lieka(nevis vienkārši lieka, jeb vari to nedarīt,bet pagaidām) Taču droši varu apjautāties par to kā klājas.
Ko lai saka ej un zīlē :-D
03.07.2017 18:15 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Pareizi dara, ja pat kaut kada cosmo apspried jusu attiecibas. Turkat nez kapec mini vecumu, jutam ar to nav it nekada sakara. Tadam es ar neuzticetos ne par kripatu.
03.07.2017 18:18 |
 
Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
atbilde bija negaidīta - Man pret tevi vairs nav tik liela uzticība un nezinu vai mums kaut kas sanāks, sarakstās ar citu, viņš neliek man raudāt un uzticos viņam vairāk, bet nekas nopietns tur nav.

Man gan liekas, ka jaunais kavalieris viņai ir interesantāks un tevi, ar šo tekstu
Šī brīža situācija jau ir tāda, ka viņa ne ar vienu nevēlas tikties un pagaidām mana cīņa ir lieka(nevis vienkārši lieka, jeb vari to nedarīt,bet pagaidām) Taču droši varu apjautāties par to kā klājas.

viņa vienkārši patur tuvumā, ja nekas ar to otro tu nesanāks.
03.07.2017 22:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits