Sveikas!
Man ir sasāpējusi tēma. Pat nezinu pie kā vērsties pēc padoma.
Esmu sākusi pati savu dzīvi jau sen. Pirms vairākiem gadiem pabeidzu vidusskolu un veidoju pati savu, patstāvīgu dzīvi.
Man ir spiediens no tēva puses, kurš grib, lai es iegūstu augstāko izglītību. Eksaktajās zinātnēs.
Teica, ka studijas apmaksāšot man. Tagad viss atkarīgs no manas gribēšanas vai nē. Bet lieta tāda, ka es negribu. Man sen pa prātu maisās domas, ka varētu iziet frizieru kursus, manikīra, utt. Vai nu iestāties profenē.
Man ar viņu šodien bija gara telefona saruna, viņš ļoooti gribot lai es eju tieši kādā universitātē un iegūstu augstāko izglītību.
Man skolas īpaši nepatīk, nekad nav paticis. Protams, atestāts man ir normāls.
Es gribu pati veidot savu dzīvi, man ir mīlošs draugs. Nākošgad vasarā paredzētas kāzas.
Man šobrīd ir ļoooti liels spiediens no tēva puses. Viņš pilnīgi lec no biksēm ārā, lai es tik ietu iegūt augstāko. Es negribu kādus 5 gadus atkal tikt piekalta mācību krēslam.
Es baidos viņam to visu pateikt, jo viņš nav saprotošs. Pašam ir augstākā izglītība un labi apmaksāts darbs.viņš nav īpaši stabils nervos, ja kaut kas nenotiek pēc viņa prāta, uzreiz ārdās.
Es tiešām nezinu ko darīt :-(