Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darbs skolēniem, studentiem, jaunajām māmiņām...

 
Reitings 1
Reģ: 26.06.2017
Apnikusi kņada veikalā? Tev patīk laba un kvalitatīva kosmētika gan sev, gan mājoklim, bet negribi lieki izšķiest naudu uz to? Tev patīk jaunumi? Gribi būt neatkarīga un pati plānot savu darba laiku? Tu gribi atrast darbu kurā vari iegūt jaunas zināšanas un visu laiku augt?
Ja esi apstiprinoši atbildējusi uz visiem jautājumiem, tad šis darbs ir domāts tieši Tev. Nāc un pievienojies faberlic komandai.
Pelni uzreiz! Pat tad, ja neveiksi papildus darbības, Tu uzreiz sāksi pelnīt, jo ģimenes budžeta taupīšana – tas vien jau nav mazsvarīgs faktors! Saskaitiet, cik naudas Tu katru dienu tērē tādām lietā, kā sejas krēmi, zobu pasta, veļas pulveris vai trauku mazgāšanas līdzeklis...
Darbs ir ļoti viegls ar kataloga palīdzību. Šo darbu var savienot ar jebkuru pamatdarbu vai citu nodarbošanos. Darbs ideāli piemērots skolniekiem vasaras brīvlaikā, studentiem vai jaunajai māmiņai, kura ir bērnu kopšanas atvaļinājumā. Jo vairāk Tu kontaktējies ar cilvēkiem, jo vairāk Tu vari nopelnīt! Mēs piedāvājam atbalstu, dažādus palīgmateriālus veiksmīgam darbam, motivācijas programmas un dāvanas. Viss Tavai veiksmīgai karjerai.
Raksti uz [email protected], ja vēlies uzzināt ko vairāk par darbu faberlic vai arī reģistrējies šeit: https://faberlic.com/register?sponsor=1000481923500
27.06.2017 21:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits