Majonēzes marinādē vēl neesmu mēģinājusi saldēt, bet es domāju, ka labāk mēģināt nekā tiešām mest ārā. Katrā ziņā sasaldē pa porcijām, lai nenākas atsaldēt un tad atkal sasaldēt.
Ja tā majonēze tiešām ir majonēze, tad nevar likt saldētavā. To sastāvā esošo olu dēļ. . Ja tā gaļa jau ir bijusi pirms marinēšanas sasaldēta, vēl jo vairāk nevar atkārtoti saldēt. Jēlu gaļu atkārtoti nesaldē.
nerātnā, nu paldies, ka pateici :D a tā es nezinātu , ka nedrīkst saldēt atkārtoti :D šašlika marināde taisīta mājās, protams, no veikalā pirktiem produktiem. tas vai gaļa bijusi jau reiz sasaldēta , nav ne jausmas.
Majonēzi saldēt nevajadzētu, bet nebojājas viņa ilgi, tā ka mierīgi var leduskapī uzlikt zemāku temp. piem. uz 3 grādiem un kādu nedēļu gan jau mierīgi stāvēs.
Mums arī palika daudz pāri šašlika. :) Pirktajam šašlikam derīguma termiņš bija rakstīts nedēļa, skaitot no pagatavošanas dienas. Domāju, ka tas pats ir ar pašu gatavoto. Tā ka vēl var paspēt apēst. Nu, vismaz daļu. :D