Viss atkarīgs, kāpēc tās acis sāp. Ja sāp tāpēc, ka sausas, tad bez receptes ir visādi mitrinātāji. Ja sāp tāpēc, ka alerģija, tad ir anthistamīna pilieni. Citos gadījumos jāiet pie ārsta.
Man bieži ir sapūstas acis, tad eju uz aptieku un prasu - pilienus sāpošām acīm. Nezinu nosaukumu, bet noteikti Tev kaut ko piedāvās. * * * Cik ilgi drīkst lietot pilienus pēc atvēršanas? Ir kāds noteikts laiks?
Cik ilgi drīkst lietot pilienus pēc atvēršanas? Ir kāds noteikts laiks?
Man uz vieniem recepšu pilieniem bija rakstīts,ka jāizlieto mēneša laikā,BET - acu ārste teica,ka var izmantot pat gadu. Tad nu es tādā neizpratnē - ticēt ārstesteiktajam,kurai ir vairāku gadu pieredze, vai tomēr paļauties uz pudelītes rakstītajam?!
: )( : Es tomēr tev ieteiktu ticēt uz pudelītes rakstītajam, jo mana ārste teica tā - acis tomēr ir vissvarīgākais maņu orgāns, tāpēc ar to lieki neriskēt, lietojot nederīgus produktus.
Ražotājs garantē, ka produkts, ja to glabā tā, kā noteikts instrukcijā, ir derīgs mēnesi pēc atvēršanas. Kad tas mēnesis cauri, protams, ka uzreiz viss nepārvelkas ar pelējumu. :) Taču tad attiecīgo zāļu lietošana ir uz paša zāļu lietotāja atbildību.