Manā gadījumā šī jaunības izbaudīšana bija to lietu darīšana, ko vairs nevarētu darīt esam jau tajā vecumā, kad jākļūst mazliet nopietnākai un atbildīgākai par saviem lēmumiem. Kad vēl mācījos vidusskolā, tās bija trakas ballītes, dažādas spontānās idejas, nedomāšana par rītdienu un dzīvošana tikai vienai dienai. Pēc vidusskolas beigšanas viena pati devos apceļot Eiropu un ne mirkli savu lēmumu nenožēloju. Ja tā padomā, arī tagad, 26 gadu vecumā, es neesmu kļuvusi par to nopietno pieaugušo. Es joprojām dzīvi tveru viegli, mīlu pasēdēšanas ar draugiem, mīlu interesantas laika pavadīšanas iespējas, taču nu jau tas viss ir iegājis citā kvalitātē. Tagad, salīdzinot ar tīņu gadiem, pasēdēšanas tiek ieplānotas, vairs neskrienu uz ballīti, ja otrā dienā ir darbs, rēķinos ne tikai ar sevi, bet otru cilvēku ar kuru esmu kopā, vairs neesmu tik egoistiska un uz sevi tēmēta persona kā agrāk. Katrā ziņā, man ir prieks, ka savulaik iztrakojos, taču, piekrītot K.C. viedoklim, es arī neuzskatu, ka ar vārdiem "jaunības baudīšana" obligāti jāsaprot ballītes, draugi un alkohols, jo katram tas veids kā baudīt dzīvi ir savs. Kāds jau 20 gados būs gatavs ģimenei un tādas ballītes viņam būs bijušas, nebijušas. Kāds gribēs iztrakoties, kamēr vēl jauns. Vēl kādam būs pilnīgi citas intereses. Kā nekā, esam tik dažādi. Katrā ziņā, tas, ka jaunībā obligāti vajag izmēģināt visas iespējamās apreibinošās lietas, man šķiet liels absurds, bet nu, protams, katram savs.