Sveikas meitenes!
Jau kopš pagājušā gada cīnijos ar celulītu un piegāju tam ļoti nopietni.
Te bija diskusija mana - ko tikai es nedarīju (sporta klubs, veselīgā ēšana, masāžas):
http://cosmo.lv/forums/topic/203134-celulits-ka/
Tagad varu teikt ka tikai pa vienu mēnesi!!! dabūju nost to draņķi no manām kājām!
Tā kā es zinu, kāda ir sajūta, ka ir kauns iziet ārā šortos vasarā, tad es pastāstīšu, kā man tas sanāca - varbūt kādam arī izdodas!
Tad nu vienu dienu youtube atradu metodi - dry brushing (youtube daudz video). Galvenā doma - paņem birstīti un "ķemmē" visu ādu, sākot no kājām un uz augšu, jo tas palīdz limfai izkustēties!
Tad nu sāku to darīt no rīta, vakarā pie tv un pirms dušas. Protams, īpaši aktīvi to darīju uz kājām un visur, kur bija grumbuļi!
Es kaut kā miksēju to visu-vienu dienu dry brushing, otru dienu - kafijas skrubis ( arī youtube atradu recepti).
Tā nu pagāja kādas divas nedēļas-kaut kas uzlabojās, bet ne pārāk labi varēja redzēt.
Tad nāca trešā nedēļa un tās laikā sapratu, ka visi gumbuļi bija vismaz uz pusi mazāki!
Tagad ir ceturtās nedēļas beigas un esmu šokā, ka celulīts ir gandrīz pazudis.
Protams, es ikdienā vēl joprojām cenšos neēst saldumus( kaut kad jau gadās) un cenšos ēst daudz dārzeņu un dzert daudz ūdeni - bet tad, kad es iepriekš ēdu pareizi un sportoju, bet nedarīju dry brushing un skrubi, tad tas celulīts gan vispār negāja nost!
Tagad man žēl, ka neuzņēmu pirms un pēc bildi, bet es ļoti ceru, ka kādai noderēs un arī sanāks tikt vaļā no šī mokošā celulita!
Izsecināju, ka varbūt tiešām bija problēma ar limfu un ka tās vietas ikdienā vispār neizkustējās ( sēdošs darbs) - tāpēc man ir aizdomas, ka tieši dry brushing paveica visu šo brīnumu!