Bildes slinkums meklēt un likt. Bet nupat iepirkos Lindexā, nopirku baltas bikses un jūrnieku stila svītrainu topiņu. Šodien tieši uzvilku šo komplektiņu :) Klāt piesaskrāsas siksniņkurpes un gaiši brūna somiņa. Bet vispār vasarā patīk kleitās staigāt, īpaši garajās (l)
Ğērbjos kā pinterest modeles 8-) Man ir diva veida apğērbi - darba un brīvā laika. Darbā velku zīmuļsvārkus, blūzes, topus un kleitas. Brīvajā laikā visbiežāk plēstos džinsus un topu. Nopirku arì kokvilnas kleitu vilkšanai ar kedām.
Nav vasaras, nav outfitu :-D Vispār nemēdzu baigi pirkties katrai jaunai sezonai, bet patīk kleitas un svārki. Tagad gaidu siltumiņu, lai mēģinātu sevi pieradināt pie vienām jaunām potīšbiksēm. Tas tāds jauns un nebijis apģērbs manā garderobē.
Šodien un citās daudz jāpaspēj siltās dienās ģērbšos šādi, tik iztikšu bez džinsu jakas, klāt varbūt balts kardigans. :-D Sorry par pinterest topmodeli. :-D Vispār man topā šovasar svārki un kleitas, bikses atstāju tikai aukstām dienām, vēsiem vakariem, jo man vienkārši ir tikai vienas bikses šai vasarai. :-D
Šovasar mani visbiežāk var sastapt ar visāda veida garajām jakām - adītas, trikotāžas, kokvilnas- visādas. Apakšā tad nu kāds tops un bikses vai kāda kleita uz auguma utml.
Vispār baigā izvēle jau nav ko vilkt. Tā īsti "izmesties" nav bijis kad. Un kad mēģini "izmesties" , tad vakarā ejot no darba sasalsti ragā. Tad nu jakas - noder vienmēr.
iepēŗkos zarā, debenhamā, arī metā un nohito.. šovasar topā šorti un plēstās džinsas ar augsto jostu, krekliņi un blūze ar plikajiem pleciem, crop tops melnā krāsā ar garām rokām no newyorker kas piestāv pie visa..