Sveikas,
Man sasāpējusi problēma - gribu tikt vaļā no dzimumzīmēm uz sejas un ķermeņa. Jau ļoti ilgi kompleksoju, jo man nepatīk kā izskatās. Esmu palasījusi tepat cosmo diskusijas, pāris bloga rakstus, komentārus veselības iestāžu mājas lapās, bet man vienalga ir daudz neatbildētu jautājumu. Varbūt kāda no jums var padalīties pieredzē..?
1. Gadalaiks. Vai vispār to ir vērts darīt tagad? Lasīju atsevišķos avotos, ka vasara nebūtu tas labākais laiks.. bet vai tiešām ir tik strikti..? Cik ilgi pēc dzimumzītītes izņemšanas jāstaigā ar plāksteriem un nedrīkst to vietu "rādīt saulei"? Vai tiešām tagad jāciešās līdz rudenim..? Ļoti, ļoti negribētos, ka tā jāatliek... varbūt var palīdzēt ar kaut kādiem krēmiem - piemēram, pretiedeguma.. ? lai saule tajā jūtīgajā periodā tik ļoti ''neķer klāt''..?
2. Cik ilgi dzīst uz sejas un vai uzreiz paskatoties var redzēt, ka kaut kas tur ir darīts?? Vai pa vienu kārtīgu nedēļu uz sejas tā rētiņa (ja pieņem, ka ņemta ārā ar lāzeri) varētu būt jau apdzijusi tā, ka pārāk lielu uzmanību nepiesaista..?
3. Izmaksas. Pirmais - vai šim vajag ģimenes ārsta nosūtījumu un vai tas kaut ko maina izmaksu ziņā? Ir kādas iespējas, kā maksimāli samazināt izmaksas...? jo man rādās, ka minimums bez simts eiro te cauri netikt.. vai kaut ko maina darba devēja sniegtā veselības apdrošināšana..? (polisē rakstīts, ka NESEDZ: ādas veidojumu noņemšanu bez histoloģiskās izmeklēšanas - ko tas īsti nozīmē?vai varu vismaz izmeklējumu/dzimumzīmīšu pārbaudi taisīt uz apdrošināšanas rēķina?).
4. Vai solārijs pēc tam ir tabu? Man mērķis ir tīra, skaista āda ar veselīgu iedegumu.. Nekad neesmu bijusi solārijā, bet ja vēlētos - cik ilgi pēc tam jāgaida? (zinu, ka,ja sāk sauļoties par ātru, tad dzimumzīmes var atgriesties).
5. Kur (Rīgā) ieteiktu doties, lai veiktu šo procedūru? Cik samaksājāt?
Priecāšos, ja padalīsieties pieredzē (l)
Paldies!