Noteikti nolikt tiesības!! Tas tāds primārākais mērķis, bet tā nākamsvētdien braucu uz Tallinu uz Rammstein!! Tad gribas tepat uz baskāju takām un uz Lietuvu koku galotnēm, kā arī augustā plāniņš pie draudzenes nelielā tripiņā uz Zviedriju
Doties vairāku dienu pārgājienā gar rietumu krastu. Starp citu, meklēju sabiedrību. Ja ir kāda drosminiece, kam ir mīļa daba, nav čīkstamā slimība un bail izkāpt no komforta zonas, gaidīšu pm :)
Īsti plānu nav. Es vel nespēju stādīties priekšā, kāda būs mana vasara, bet noteikti atšķirsies no iepriekšējām, jo pavadišu vasaru ārpus Latvijas. Gribu aizbraukt Augustā uz Skotiju, Ukrainu vai ari arī uz Ibizu pie čoma. Laiks rādīs
Mans nākamās svētdienas plāns, gluži tāds pats kā Apple_pie - jābrauc uz Rammstein.(l) Vēl gribētos šo vasaru pavadīt paceļojot pa Latviju, draugu kompānijā. :-)
Plānā visādi mazi DIY projekti, savest kārtībā dažus tumšākos mājas kaktus, visādi izbraucieni uz tuvākām vietām (kalnos), kopumā - kvalitatīvi pavadīt laiku ar savu ģimeni un sagatavoties vasaras beigās uzņemt īpašu ciemiņu.
Super laba tēma der visiem! Vasaru, fiziski aktīvi piepildītu dažādām aktivitātēm, protams ne virtualitātes veidā. To pašu arī attiecot uz ziemām, un vispār visu turpmāko notiekošo!
Man ir 3 tādi personīgie to do. 1) Iemācītes peldēt; 2) Uztaisīt tetovējumu (plānoju jau nākamnedēļ); 5) Apceļot Kuldīgu, Liepāju, Klaipēdu. Vissliktākajā gadījumā tikai Liepāju.