Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kājas lūzums

Reitings 2
Reģ: 24.05.2017
Varbūt kādam ir pieredze un padalīsies...
Sanāca tā, ka salauzu kāju, varētu teikt pēdu no augšpuses pa vidu (2 pirksta kauli)
Nonēsāju ģipsi 5 nedēļas, noņēmu un devos uz rentgenu, uztaisīju rentgenu un ķirurgs pateica, ka 1 kauls nav saaudzis, bet droši vari staigāt bez ģipša un darīt visu, bet galvenais tikai futbolu nesāc spēlēt, ar laiku kauls saaugs viss būs ok. Tā arī darīju. pagāja vēl 2 nedēļas, kāja joprojām sapampusi un sāp... Man vairs nav uzticības tam ķirurgam uz kuru man deva nosūtījumu ģimenes ārsts. Vērsos uz citu iestādi ar vēlmi uztaisīt rentgenu, bet visur prasa par rentgenu un ķirurga konsultāciju 3 ciparu skaitli, tas ir neadekvāti!!!!
Varbūt kādam ir bijuši lūzumi taj pat vietā un var padalīties ar atveseļošanos termiņiem?
01.06.2017 00:44 |

Reitings 284
Reģ: 18.04.2017
Tas bija pagājušo gadu janvārī. Sniegs bija slidens.(e)(e)(e)
Man bija potītes lūzums 3 vietās.
Man bija jānēsā ģipsis 3 mēnešus.
Kad noņēmu to uzreiz jau gāju!!!
01.06.2017 00:57 |

Reitings 284
Reģ: 18.04.2017
fckgw
Man bija kāja un pēda 5 reizes mazāka, nekā otra. Tā vienīgā problēma.
01.06.2017 00:59 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
nevari doties pie ģimenes ārsta un prasīt nosūtījumu pie cita?
Un vai tad nosūtījums vispār nav vispārīgs, nevis pie konkrēt ārsta?
01.06.2017 01:19 |

Reitings 2
Reģ: 24.05.2017
Pie cita ārsta nosūtījumu nedod mans ģimenes ārsts. Aizgāju par pilnu maksu pie speciālista veselības centrā kura vecums bija ap 65, krievtautības, latviski neko nesaprata, noskatījās uz mani, kā uz noziedzinieku ar sejas izteiksmi (ko tu te dari, kraties prom) neko jaunu nepateica. Sacīja, ka daudzos gadījumos pie šādiem lūzumiem mēdz vispār nelikt pat ģipsi sākotnēji. Pēc kādiem gadījumiem viņš to secina? Pēc tiem, kuri bija kara laikā uz kara lauka?!
Medicīna mūsu valstī ir briesmīgā līmenī, visiem pie pakaļas, kas tev sāp, kur tev sāp..... Bēdīgi....
02.06.2017 21:40 |

Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
vispār ģimenes ārsts dod tikai nosūtījumu pie speciālista, pie kura tieši TU izlem
02.06.2017 21:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)