Ja ar vecākiem ir labas attiecības un viņiem savā starpā ir labas attiecības, tad kāpēc gan nē. Bet nu es visticamāk to darītu tikai ar tādu norunu, ka tas ir uz laiku, līdz iekrāsim naudu savam miteklim, tā teikt taupības nolūkos, ja vien tas sanāktu izdevīgāk nekā īrēt dzīvokli citā vietā.
Ja draugs ir pielipis pie mammas un viņas viedokļa, tad nepiekristu, jo tas ātri vien sabojātu attiecības. Vismaz man nepatīk, ja mani salīdzina ar citām vīrieša dzīves sievietēm (bijusī, māsa, mamma, draudzene, kolēģe utt.) un tad māca, kā būtu pareizāk traukus mazgāt, zupu vārīt vai iepirkties.
Domāju, ka vecāki ar nav nekādi mazie bērni un saprot, ka jums ir vajadzīgs savs laiks un privātā telpa, gan jau vecāki nepētītu visus, kas pie jums ciemos brauc un savas plātsmaizes nestieptu cienastam, viņi nenāktu skatīties kā jūs istabas sakārtojuši un ko vakariņās ēdat, gan jau nebūtu tā, ka pie katra strīda puisis ietu pie mammas sūdzēties. :-D
Man pat šķiet nedaudz jauki, ka varētu brīvdienās vai kādās vakariņās pie viena galda pasēdēt, papļāpāt, kopīgi šašliku uzcept un dārzu parušināt. Ja vien viss ar mēru. :-D