Iesakiet Jūsu skatītākos/ visu laiku labākkos seriālus! (interesē gan fantāzija, mistika, gan arī uz patiesiem notikumiem balstītie..nu tādi no dzīves :-) ) Nu principā žanram no nozīmes, galvenais lai sižets aizrauj!
Man agrāk patika Krievu seriāli, tagad vairs īpaši neskatos neko, tikai šad tad "Viņas melo labāk". Slēgtā skola, Virtuve ir tie, kuriem neizlaidu nevienu sēriju, vēlāk pat skatījos sezonas atkārtoti. Krievu seriālos ir arī nedaudz jautrības un humora, nav tikai jāraud un jācer, ka kādu nenogalinās. :-D
Ā, Fringe bija ļoti laba zinātniskā fantastika. Tā kā ir uzfilmēts, var bindžot :D Elementary labs, radītāji iedvesmojušies no Šerloka Holmsa. Nokonstatēju, ka liela daļa no seriāliem, kuri man patīk, ir tikuši kancelēti pēc 1-2 sezonām. Piemēram, Forever bija labs.
Elementary, vai tieši Sherlock? Otrais ir labs, bet stipri nopietnāks. Pēdējā sezonā gan viņi galīgi visu samudžināja un sanāca mērens murdziņš. Piektā sezona it kā arī būšot.
Pasadena, jā, es noskatījos arī pēdējo sezonu, bet veidotāji bija krietni pārcentušies ar mudžināšanu un pārspīlēšanu. Kaut kā pazaudēja gan sākotnējo Šerloka šarmu, gan mēra izjūtu.
No krieviem - Slēgtā skola, Kuhnja (tagad skatos turpinājumu - Otel Eleon), Deffchonki. Ārzemju - Desperate Housewives, Gossip Girl, How I met your mother, IT crowd, Tudors.
Hā, es arī, skatoties, nodomāju, ka viņiem pašiem var rasties problēmas atrast risinājumu vēlāk, bet man vienalga patīk. Man liekas, ka daudzi seriāli ir diezgan paredzami, tajā pašā laikā, protams, kas par daudz, tas par skādi.
Ludifers (l) Agrāk skatījos Flash, bet neiepatikās īsti. Pirmā sezona vēl bija ok. Tagad esmu sākusi Big Bang Theory. Uz doto momentu šķiet varētu būt interesants. :-)