Šonedēļ gribas aizbraukt uz Dobeles ceriņdārzu un tikt galā ar žalūzijām.
Nenožēlosi :-) Es pagājušā gadā beidzos saņēmos un aizbraucu, kā arī mammu aizvedu. Pirms tām tikai pāris gadus gribēju.
Šogad plānā (jūlijā) lavandu svētki. Tie ir nākamie - "gribu jau vairākus gadus". Un jāsaņemas :)
Šī nedēļa ir pēdēja, un tad 2 nedēļas atvaļinājums. Es tiešām vairs nevaru sagaidīt! Gribu uz Gruziju, jau fiziski jutu, ka esmu tur (l)
Šodien dabūju arī 2 dienas brīvas jūlijā sākumā, laidīsim ar māsu uz Minsku. Atkal - sen jau gribēts, bet nekādi nesanāk. Un t.k. man ir tikai 4 brīvas dienas (2 no tām oficiālās brīvdienas), kā arī māsa pēdējā brīdī izteica vēlmi paceļot, tad izlēmu par labu kaimiņvalstij, jo ar 4 dienām pietiks atliku likām.
Rīt man solās būs traka diena, un tieši līdz pusdienlaikam - pāris stundu laikā jāpaspēj paņemt analīzes, visu procesu nobildēt, novadīt bērnudārzniekiem āra aktivitāti un paspēt pie acu ārsta.
Lai jauka diena, meitenes! P.S. jau sen beztēma nebija tik gara :D Pēdējā laikā vien pāris ieraksti, un mans ikdienas rituāls, lasot beztēmu ar krūzi kafijas rokā pusdienlaikā, jau sen nav spēkā. Šoreiz -
surprise, tikai bez kafijas, jo nesagatavojos :D