q7, varbūt tu kādai meitenei esi paticis, bet nezini to, vai arī viņa nav patikusi tev. :-D
Es agāk daudziem patiku, bet man bija milzu problēmas izveidot attiecības, jo viņi, savukārt, nepatika man. Nav jau nemaz tik viegli atrast piemērotu partneri.
-
Par to patikšanu pamatskolā - es atvainojos, pamatskolā ir jāmācās, nevis kādam jāpatīk! Paskatos tagad FB uz savām klasesbiedrenēm - tas, kuras baigi visiem patika jau pamatskolā un ar to dikti lepojās, agri arī sāka spēlēt pieaugušajos. Precējušās, ar vidējo izglītību, bērnu, neinteresantu un slikti apmaksātu darbu dzīvo garlaicīgo mazpilsētas dzīvīti. Meitenes, kuras pamatskolā un pat vidusskolā nevienam īsti neinteresēja un bija zubres, tika pie labas izglītības, labas karjeras, foršiem, gudriem un veiksmīgiem vīrietim, dzīvo ārzemēs, ceļo. Protams, vienmēr ir izņēmumi, bet tie tikai apliecina likumsakarības. Jo vecāks kļūsti, jo vairāk cilvēkus iepazīsti, jo attiecīgi lielāka ir partneru izvēle, nevis čalis, no kura norakstīji matemātiku.