Sveiki!
Situācija sekojoša, lidostā iepazinos ar meiteni, apmainijāmies ar tel. numuriem un kontaktējamies caur facebook. Es dzīvoju citā valstī, viņa citā. Ir skaidrs, ka ir abpusējas simpātijas, esmu to viņai atzinis un viņa arī ir izrādijusi interesi. Viņai 21, man 28.
Esam sarunājuši, ka pēc pusotra mēneša lidoju uz viņas valsti, "apskatīt" valsti, šobrīd viņai kursadarbs un tuvojas sesijas.
Vēlos viņu līdz tam ik pa laikam iepriecināt/pārsteigt. Šobrīd viņa saņem katru nedēļu svaigus ziedus ar vietējo floristu un kurjera starpniecību, viņa ir priecīga, bet manuprāt tas sāk palikt garlaicīgi.
Varbūt jums ir kādas idejas, kā iepriecināt/pārsteigt meiteni ja atrodamies dažādās valstīs? Saldumi viņai nepatīk. Ko jūs gribētu saņemt, kas būtu patīkams pārsteigums ja atrodaties dažādās valstīs?
Bija doma, nākamnedēļ nosūtīt lielu mīksto lāci kopā ar ziediem, bet manuprāt mīkstā manta ir riskants pasākums, nezinu, kā viņa pret to attiecās un cik tas vispār ir nopietni un vai nav pārāk banāli. Trūkst ideju jo tas viss jāorganizē distancionāli.