Es arī neredzu tur neko sliktu, bet ja sāk rādīt ar pirkstu uz vienas puses problēmām, tad tik pat labi var arī rādīt pretī uz otras puses problēmām.
Latviešu vidē vispār esmu salīdzinoši maz satikusi tādus vīriešu kuri paši būtu ļoti kaislīgi. Vairāk velk uz mīļiem un rūpīgiem, vismaz labie eksemplāri. Ārzemniekiem gan baigi labi izdodas, bet tas reāli ir tik brīvdienu kniebiens un viss.
Ar sievietēm LV tas pats, reti kad ir sievietes kuras tiešām pilnā nopietnībā mudina uz kaisli, daļai drīzāk tā ir vienkārši izklaide priekš uzmanības, kas noplaks pirmajā brīdī kad skaidrs ka ģēle ir nopietna.
Protams visiem tā nav, bet uz to pusi ir, tāpēc neredzu jēgu pīkstēt par sievietēm, ja liela daļa vīriešu paši nav labāki. Patīk kādas ir krievietes? Nu bet lūdzu, ej un ņem! Patīk ārzemnieki.. Kur problēma?
Nevienam nav jāsatiekas un jātērē savs laiks uz partneriem kuriem emocionālā un seksuālā pasaule nav vienā līmenī, bet jēga čīkstēt par to nav.
Man riebjas šeit laiku pa laikam uzpeldošā tendence "Atkal tā latviešu sieviete nav gana laba". Baigie vīrieši, čīkst un pīkst it kā ar varu spiestu to latvieti gultā vilkt...