Mana vecuma pieejamie vīrieši dalās trīs lielās grupās: vecpuiši, atraitņi, šķirteņi (tie savukārt dalās ofic.šķirtie un tie, kas gadiem jau kopā nedzīvo, bet ir par slinku sakārtot papīrus); ja man būtu jāizvēlas, es laikam gribētu atraitni :-P Jo tam sieva toč vairs pa kājām nemaisīsies, vienīgā šaize, ka viņš tomēr visu laiku apzināti vai neapzināti mani salīdzinās ar bijušo (tas pats jāsaka arī par šķirteņiem); otrais manā izvēlē būtu ofic.šķirtenis, jo tas vismaz ir praties un viņam "dokumenti v porjadke", lai gan ar šķirteņiem, īpaši vēl, ja ir bērni... Nu tur visādi var būt, bet es esmu šaaausmīgi privātīpašnieciska. Noteikti negribētu "neofic.šķirteni" - ja jau ir par tizlu sakārtot papīrus, ko tad viņš vispār ir spējīgs izdarīt??? Un nekad mūžā (vairs) neķertos pie vecpuiša - ja cilvēks līdz pusmūžam ir nodzīvojis viens un juties labi, tad varbūt viņš ir dikten labs cilvēks, bet kopistiskai sadzīvošanai viņš vairs neder, viņš neprot un arī negrib dalīt savu dzīvi ar kādu citu.