Man mazliet smiekli parāva ,nu kāpēc Tu uzreiz to ļaunāko domā,varbūt mašīna notrieca:-D Un Baibas teksts, vai tik lielā koma,ka testamentu nevar man uzrakstīt?:-D:-D
Man patīk, ka šī sezona atkal iesākusies tāda smieklīga. Skatījos kopā ar vīru un savu brāli, tajā vietā, kur Arvim un Marijai bija tas skandāls, brālis pajautāja, vai nav tāda sajūta, ka skatāmies spogulī. :-D
Negribu nevienu aizvainot, bet kā tādus sūdus var skatīties? :D Tie pašmāju producētie seriāli ir rip-offi vai vnk drausmīgas kvalitātes mēsli. :D Man liekas, ka par Fake Agent vai Blacked aktieriem ir labāka spēle nekā visos ugunsgrēkos un viņas melo labāk :D
Man patiik dziiokliisi visi kaa konfektes , Arvja maaja uttKleitas tiek pirktas par 2000Eur .Visi dziivo zali,ir darbs ,vai nav-peec peedeejaas modes!:-DCik saprotu ,Reina teevs tad skaitaas taads riktiigi biezais!:-D
Sognore-vinu maaja man loti patiik-taads maajiigums kaut kur tomeer-ne taads iespaids,ka neviens nedziivo.Loti patiik Marijas teelotaa aktrise!Zeel ,ka nebija iespeeja redzeet to kaazu kleitu,kuru riktiigi sagrieza!:-D Nu visi ,protams, loti kaartiigi!!!!