Čau, meitenes!
Ko domājat par džekiem, kas pīpē? Neesmu nekāds smagais pīpamanis, arī cīgas pārsvarā neļuļķēju, bet mazie cigāri un pīpes, kaljani labā kompānijā ļoti patīk.
Nesen biju uz randiņu ar vienu meiču: uzēdām, iedzērām, papļāpājām. Man sagribas uzsmēķēt, izvelku paciņu, piedāvāju vispirms meičai. Šī uz mani paskatās tādām acīm, it kā gribētu nogalināt. :D Es pie devis domāju: WTF, kas noticis!? :D
Vnk esmu ievērojis, ka vairums jauno meičiņu vecumā 18-23 gadi ļoti rezervēti vai pat negatīvi izturas pret smēķēšanu. Mode būtu mainījusies? Pirms 10 gadiem, man liekas, bija tieši otrādi, jo parasti meičas neatteicās no dūma. Varbūt viss tas veselīgais dzīvesveids and shit like that.
Čau!
Bioloģijas CE uzdevumi vēl nav zināmi, bet es diez vai ko tādu pārdotu svešam cilvēkam forumā. Ja nu tu nostučī VISC vai vienkārši izpļāpājies? VISC ātri nomainīs uzdevumus! Viss darbs un ieguldītais laiks būtu vējā.
Es nosistu to, kas sāktu pīpēt manā mašīnā, dzīvoklī vai kabinetā! :D Ja gribi smēķēt, ej uz kurilku, lodžiju vai pagalmu, nevis cūko vidi citiem cilvēkiem! Besī arī tie, kas ļuļķē podjezdos un kāpņu telpās!
Smēķēt ir kaitīgi - to zin visi. Bet kāpēc nerunā par to, kādus sūdus satur mūsu ēdiens un kā visa vide ir vnk sapista. Nezinu, kas ir ļaunāk - tabakas dūmi vai vecie, smakojošie dīzeļi Rīgas centrā.
Laikam būs jāsaņemas un jāmet nost pīpēšana. Btw, nekad neesmu mēģinājis atmest, lai arī nepīpēju regulāri. Man tas vairāk notiek periodiem: vienu nedēļas nogali pīpēju visai bieži, kad socializējos, ballējos, bet pēc tam zārka naglu neņemu mutē veselu nedēļu, divas, kamēr atkal neizkustos no mājām.