Čau! Nekad ar to nav bijušas problēmas - vienmēr esmu bijusi moža un čakla - prāts bijis ass un varu izdarīt un koncentrēties visam, kam nepieciešams visas dienas garumā. Nu jau kādas 3 dienas vispār galva nestrādā, tā it kā smadzene būtu izslēgusies:-D Piemēram vakar - pirmo reizi dzive pamodos ar galvas sāpēm, tā it kā galva būtu pilna ar vati, iedzeru tableti, palika labak, bet tāpat visu dienu tāda savāda bija - nevarēju koncentrēties un nāca miegs. Atgriezos 15:00 mājās un pagulēji stundiņu. Piecēlos un atkal aizmigu. Tā 4 (!!!!!) reizes ! Nu kā var tik daudz gulèt ?!? Nekad tā nav bijis. 1:30 aizgāju gulēt uz nakti. Nekad nav bijušas problēmas ar piecelšanos no rīta - pat ja aizguļos, pamostos īstajā brīdi, kad vēl varu piecelties. Šorīt man bija jāceļas 6:00, bet es pamodos 11:00 !!!!:-D vispār tā it kā smadzenes būtu noignorējušas visus 3 modinātājus un pēdejā laikā vispar regulāri nedzirdu modinātājus, bet tik traki kā šodien vel nav sanācis aizguleties. Galva visu dienu nestrada, nav koncentrēšanas, kaut kāds nemiers. No kā tas varētu but ? Kādai nav bijis līdzīgi?
Nekādas tabletes nelietoju ikdiena, vienīgi acu smēri konjuktivītam jau nedēļu, bet šaubos, ka šis viss no tā. Arī savā ikdienā neko krasi neesmu mainijusi. Tiešām ļoti traucē ikdienā!