Darbs vasarā

Reitings 94
Reģ: 10.03.2015
Kur lai es kā 1.kursa studente dabūnu darbu vasarā (tādu, kuru var savienot ar sesiju un citām lietām)? It īpaši, ja angļu valoda un krievu valoda man nav īpaši labā līmenī.
Skolēniem jau viegli atrast, jo ir vasaras piedāvājumi, bet ko lai dara students? Skatos internetā, tur ir visādi piedāvājumi restorānos, kafejnīcās (kas man neder valodu zināšanu dēļ), tad vēl ir Latvijas Balzams (bet kkā alkohola veikalā ar nevēlos strādāt). Varbūt kāds zina, kā ir ar Rimi, Maximu, Narvesen un tamlīdzīgām vietām (vai tur ir iespējas tikai pa vasaru strādāt, un kā tur ir)? Varbūt Jūs zināt vēl kādus citus piedāvājumus? :-/
15.05.2017 19:40 |

Reitings 234
Reģ: 02.11.2015
Es studiju laikā gāju par tādu kā manekenu vienam topošam masierim, viņš uz manis praktizēja masāžu un man bija tā jābauda un jādalas sajūtās kā to jūtu.
Fantastiska sadarbība, darbs kurā baudu un par to vel man samaksā. Atlīdzība nebija liela bet ņemot vērā darba pienākumus adekvāta. Vienīgais ierobežojošais faktors kas domāju daudzām būtu barjera bija tas, ka nereti masāžas laikā man bija jābūt kailai un masēts tiek viss ķermenis.
Ja nu gadījumā autorei kas tāds interesētu, atrasti amn PM un pastāstīšu kur šo tipiņu atradu.
16.05.2017 00:05 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Man arī šis tagad aktuāli. Tikai man ar valodām iet labāk - angļu valoda ļoti labi, un krievu valodu arī itkā saprotu, vienīgi nerunāju.
---
Ja nākotnē būsi skolotāja, varbūt tagad vari bērnudāzā kā auklīte strādāt? Tagad, kad skolēniem sāksies vasaras brīvlaiks, varbūt var atrast kādu sākumskolēnu, ko pieskatīt, kamēr vecāki darbā?
16.05.2017 00:27 |

Reitings 190
Reģ: 21.10.2014
Pedagogi pa vasaru var atrast darbu vai praksi bērnu vasaras nometnēs. Alga nebūs liela, bet tev tas dos papildus pieredzi un ierakstu CV. Nebūs arī problēmas ar svešvalodām, ja tā būs latviešu nometne. Ej uz nometnes.gov.lv mājaslapu, skaties aktuālās nometnes un vienkārši zvani nometnes vadītājam, piedāvā savu kandidatūru.
16.05.2017 05:16 |

Reitings 27
Reģ: 06.11.2016
Izmanto to, ka pedagogi profesijā jau var strādāt studējot! Daudzi studeni to nevar, un reāli pieredzi gūst tikai pēc augstskolas absolvēšanas!
16.05.2017 07:12 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Meklē darbu ar domu, ka plāno tajā palikt arī pēc vasaras. Ja nesanāks, nekas - tev jau arī nav uzreiz jāsaka darba devējam, ka meklē tik uz 3 mēnešiem. Pēc tam taču var paskaidrot, ka gribēji, bet nesanāca, jo nevari tomēr apvienot ar studijām. Varbūt beigās pat varēsi apvienot ar studijām.
16.05.2017 18:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits