Labs vakars!
Gribās dzirdēt jūsu domas par situāciju. Man grupā ir meitene, kura visu laiku cenšas mani aizskārt, aizvainot. Ir tā, ka jau kādu laiciņu man grupā ir izveidojies bariņš, kurā esmu es, divas meitenes, ar kurām jau no paša studiju sākuma man ir labas attiecības un vēl divas meitenes, ar kurām sākām vairāk pavadīt brīvo laiku starp studijām tikai nesen, jo kopā notika viens priekšmets. Viss kopumā ir jauki un forši, bet viena no tām jaunajām meitenēm ik pa laikam kaut ko man aizrāda, komentē "ne pa ķeksi". Piemēram, nesen viņa man pajautāja, kā man iet ar biznesplāna izstrādi projektam un uzreiz pēc jautājuma tādā nīcinošā tonī pievienoja "ā, nu jā, tev viņš droši vien nemaz nav iesākts". Un viss tādā garā, visu laiku no viņas saņēmu kaut kādus komentārus tieši attiecībā uz sevi, kurus nemaz neprasīju un negribēju dzirdēt. Vakar viņa man pajautāja, kas ir ar mānām lūpām, kāpēc es tās līdz galam nekad netaisu ciet. Pēc viņas domām tas izskatās stulbi, smieklīgi pat. Man vienkārši ir diezgan apjomīgas lūpas, bet starp tām pa vidu ir pavisam neliela sprauga, kura gandrīz vienmēr tur ir. Ja es speciāli uz to koncentrējos, tad varu saspiest tā, lai ir ciet, bet principā par to nekad nedomāju, tāpēc ir kā ir. :-D Es reāli tajā mirklī pat nedaudz apstulbu, jo negaidīju, ka kāds mani tā pēta, ka pamana pat tādus sīkumus! Nav ne jausmas, kādu atbildi tā meitene cerēja sagaidīt, vai kādu reakciju.. Nezinu, it kā mani tas neaizskār, man ir vienalga, vienkārši jau sāk apnikt. Es jau varētu viņai daudz ko atbildēt pretī, bet negribu nolaisties līdz līmenim, kad man būtu jāmeklē un jāsaka kaut kas slikts cilvēkam par viņa izskatu. Es viņai neko sliktu neesmu nodarījusi, vispār saskarsme ir minimāla, bet nu..jocīgi!
Vai jums ir bijusi līdzīga pieredze? Varbūt varat man kaut ko ieteikt?